ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διαρροή: Αυτό είναι το Chaos, το ελληνικό hypercar των 12,4 εκατ. ευρώ

Διαρροή: Αυτό είναι το Chaos
Διαρροή: Αυτό είναι το Chaos

Chaos: Διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα πρώτα σκίτσα για το ελληνικό hypercar που αναμένεται να παρουσιαστεί την 1η Νοεμβρίου

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το πρώτο ελληνικό hypercar είναι έτοιμο για παρουσίαση στην 1 Νοεμβρίου. Το Chaos της εταιρείας Spyros Panopoulos Automotive θα αποκαλυφθεί στο κοινό σε δυόμιση εβδομάδες από σήμερα, με τον δημιουργό του να επιβεβαιώνει ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιο δρόμο.

Η τιμή του θα ξεκινά από τα 5,5 εκατ. ευρώ για την απλή έκδοση των 2.000 ίππων και θα φθάνει έως τα 12,4 εκατ. ευρώ για την πλήρη έκδοση με την απόδοση των 3.000 ίππων.

Tο ολλανδικό AutoWeek κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τα σχέδια που μας δείχνουν την εμφατική εμφάνιση του Chaos. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σπύρου Πανόπουλου:

«Μετά από σειρά κατοχυρώσεων πατεντών και σχεδίων και εφόσον είμαστε πλέον προστατευμένοι, είναι η ώρα να αποκαλύψουμε την δουλειά μας. Μετά από 4 έτη σκληρής δουλειάς, η στιγμή της αποκάλυψης του CHAOS είναι πιό κοντά από ποτέ. Και με αφορμή την ματαίωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) 2021/22 που είχαμε σκοπό να κάνουμε επίσημη παρουσίαση. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 θα δημοσιευθούν εικόνες και λεπτομέρειες μέσα από την ιστοσελίδα της SP Automotive

Το Πρόγραμμα μας το 2022-23 έχεις ως εξής.

  • Παρουσίαση του αυτοκινήτου από την ελληνική κυβέρνηση
  • Παρουσίαση του αυτοκινήτου για το κοινό στο καινούριο μας κέντρο – εργοστάσιο.
  • Παρουσίαση και δοκιμή από το BBC – Top Gear
  • Προσπάθεια ρεκόρ τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής. (Χορηγός Red Bull)
  • Προσπάθεια ρεκόρ χρόνου στην πίστα Nurburgring για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής
  • Προσπάθεια ρεκόρ επιτάχυνσης στα 0-402 μέτρα για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής

Παράλληλα την ίδια μέρα 1/11/21 θα παρουσιάσουμε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, και το υπέρ αυτοκίνητο υδρογόνου όπως και διάφορες άλλες δουλειές μας που ετοιμάζαμε τόσο καιρό αθόρυβα. Όπως και θα μπορούμε πλέον να δεχτούμε παραγγελίες.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας και την αναμονή σας, και την αγάπη σας και για το μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το τεχνολογικό αριστούργημα, το πρώτο ultracar του πλανήτη – περήφανα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ελλάδα από Έλληνες. “Work hard, be patient, make history”».

Κακοκαιρία: Πώς θα κινηθεί ο «Μπάλλος» - Τα δύο σενάρια για την τροχιά του «Μεσογειακού Κυκλώνα»

Έφη Κακαράντζουλα: Τι θα πει στην απολογία της - Η συγγνώμη και το «προσωπικό θέμα»

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)

Ρoή Ειδήσεων