ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η ακριβότερη τροχοβίλα του κόσμου

Αυτή είναι η ακριβότερη τροχοβίλα του κόσμου

Αυτή η υπερπολυτελής τροχοβίλα των δύο εκατομμυρίων δολαρίων έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους celebrities. Ένας από αυτούς και ο Vin Diesel.

Του Γιάννη Σκουφή

Στις αρχές του 2000 η Anderson Mobile Estates πετούσε στα ουράνια όπως και η αμερικανική οικονομία. Ήταν η καλύτερη περίοδος για όλους με τα πάντα να λειτουργούν σε κατάσταση limit-up. Όχι μόνο ο βιομηχανικός και ο οικονομικός κλάδος με τα περίφημα golden boys, αλλά και ο χώρος του θεάματος με τους σταρ να έχουν αστρονομικού επιπέδου απολαβές.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Anderson είχε δηλώσει τότε πως δεν κατασκευάζει απλές τροχοβίλες αλλά υπερπολυτελείς επαύλεις πάνω σε τροχούς. Και η λίστα με τους πελάτες της περιλάμβανε πασίγνωστα ονόματα όπως είναι οι Will Smith, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Jennifer Lopez, Shakira κ.α. Μέχρι και τον Bill Clinton!

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ξεχωρίζει ένα ακόμη, αυτό του Vin Diesel ο οποίος είχε παραλάβει την δική του τροχοβίλα λίγο μετά τον Will Smith. Το κόστος του «The Heat», όπως την είχε ονομάσει, έφτανε τα 2 εκατομμύρια δολάρια και παραμένει ότι ακριβότερο έχει φτιάξει η Anderson.

Παρόλο που το αυτοκινούμενο το χρηματοδότησε ο Vin Diesel, πρακτικά δεν είχε ποτέ όλη την κυριότητα. Πάντως, το χρησιμοποιούσε τακτικά σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ αλλά και μακριά από αυτές και το λάτρευε για τις ανέσεις που του παρείχε. Σα να ήταν σπίτι του.

Μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί κάποια στιγμή με το «The Heat» στο Πουέρτο Ρίκο κατά τα γυρίσματα του «Fast and Furious», καθώς και στο Μόντρεαλ για την παραγωγή του «Riddick: Dead Man Stalking». Και πέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο Vin Diesel χρησιμοποιούσε το αυτοκινούμενο και για τις διακοπές με την οικογένεια του.

Για να αντιληφθείτε τις ανέσεις και την χλιδή που διαθέτει αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες. Δεν είναι μόνο πως υπάρχουν όλες οι ανέσεις, από κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μέχρι και λουξ κρεβατοκάμαρα. Είναι τα πανάκριβα υλικά από δέρμα και ξύλο που πραγματικά δημιουργούν ένα διάκοσμο ανάλογα μιας έπαυλης.

Μάλιστα, υπάρχει μέχρι και media room που η Mariah Carey χρησιμοποιούσε για πάρτι έως και 30 ατόμων, ενώ ο Will Smith το είχε ως αίθουσα προβολών. Ο Vin Diesel πάντως τον είχε μετατρέψει σε ένα living room αφού προφανώς έβαζε πάνω απ’ όλα την οικογενειακή ζωή. «We are family», όπως λέει και ο Toretto στο F&F.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Στην αντεπίθεση ο Τζόκοβιτς: Να σταματήσει η παραπληροφόρηση, έγιναν ανθρώπινα λάθη, ζητώ συγγνώμη

Survivor: Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Πιλίδη και Κατσαούνη – Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους