Πόσο κοστίζει το νέο ρολόι του Cristiano Ronaldo;

Newsbomb

O μάγος της στρόγγυλης θεάς δεν είναι μόνο ιδιοκτήτης υπερ-αυτοκινήτων αλλά και υπερ- ρολογιών. 

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Ronaldo είναι γνωστός για το πάθος του με τα αυτοκίνητα και για αυτό έχει μια πολύ μεγάλη συλλογή με αρκετά από αυτά να κοστίζουν πολύ πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πιθανότατα ο Ronaldo να έχει και μια μεγάλη συλλογή από ρολόγια και ένα από τα τελευταία αποκτήματά του είναι ένα τύπου Baguette και έκδοσης Bugatti Chiron Tourbillon. Και όταν λέμε ένα εννοούμε ένα, μιας και το συγκεκριμένο ρολόι έχει σχεδιαστεί ακριβώς έτσι όπως το ήθελε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Για αυτό και η τιμή του ξεπερνά αισθητά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το πανάκριβο και συλλεκτικό αυτό ρολόι κατασκεύασε η ελβετική ωρολογοποιία Jacob & Co και βασίστηκε στην Chiron των 1.500 ίππων που έχει ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το highlight του ρολογιού είναι ο τουρμπιγιόν μηχανισμός που προσομοιώνει την διάταξη ενός W16 κινητήρα. Μία ακόμη από τις πιο αξιοσημείωτες λεπτομέρειες αφορά το δείκτη που μοιάζει με βελόνα της βενζίνης και το CR7 στο κέντρο του.

Φυσικά πρόκειται για ένα εφέ που ενεργοποιείται μόλις πατηθεί η δεξιά κορόνα και τότε ο ψευδό-στροφαλοφόρος περιστρέφεται μαζί με τα πιστονάκια και τις διπλές τουρμπίνες. Κάτι το πολύ εντυπωσιακό για ένα ρολόι που βρίσκεται σε μια κάσα (με πλάτος 55 χλστ. και ύψος 20 χλστ.) από τιτάνιο και κρύσταλλο από ζαφείρι, ενώ υπάρχουν και πολλά λευκά διαμαντάκια.

Όσο για το μηχανισμό αυτός αποτελείται από 578 μέρη και η λειτουργία του μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 60 ώρες. Όταν ο Ρονάλντο το έχει αφήσει στο κομοδίνο…

Και κάτι μας λέει πως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα το φορά πολύ σπάνια. Ίσως λιγότερο ακόμη και από όσο οδηγεί την Chiron του…

https://www.instagram.com/p/CbfnUduFXoz
ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved