ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σημαντικές στιγμές της SKODA AUTO στην 31η συνάντηση Volkswagen GTI

Σημαντικές στιγμές της SKODA AUTO στην 31η συνάντηση Volkswagen GTI

Η SKODA AUTO παρουσίασε νέα εντυπωσιακά μοντέλα στην μεγαλύτερη διοργάνωση tuning για αυτοκίνητα του Ομίλου Volkswagen.

Στον εκθεσιακό χώρο με έκταση πάνω από 600 m², τα «SKODA Citigo Rally» και «SKODA Citigo DJ Car» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση.

Το απόγευμα, ο κορυφαίος DJ Tiesto βρέθηκε στη σκηνή του συναυλιακού χώρου της SKODA. Επτά ομάδες ξεκίμησαν από την Πράγα με αυτοκίνητα SKODA για να μεταβούν στη λίμνη Wörthersee της Αυστρίας.

Το χωριό Reifnitz είναι ένας παραδοσιακός τόπος συνάντησης των φίλων του tuning. Κάθε Μάιο δίνεται σε όλους η ευκαιρία να ζήσουν τον συναρπαστικό κόσμο του αυτοκινήτου. Αυτή τη χρονιά η συνάντηση πραγματοποιείται για 31η φορά.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διοργανώσεις του είδους της. Η SKODA, ως τρίτη μεγαλύτερη μάρκα του Ομίλου Volkswagen, παρουσίασε τα νέα μοντέλα της στους φίλους του αυτοκινήτου.

Για την απογευματινή συναυλία, η ŠKODA επεφύλασσε στο κοινό μία ιδιαίτερη έκπληξη.

Μία ομάδα δημοσιογράφων και διασημοτήτων μετακινήθηκαν με ειδικά μοντέλα SKODA από την Πράγα μέχρι τους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων, μεταξύ αυτών και οι δύο- οδηγοί ράλι της Skoda Motorsport, ο Jan Kopecký και ο Juho Hänninen.

«Λένε ότι από τη θέση του οδηγού μπορεί να απολαύσει κανείς την καλύτερη θέα στη λίμνη Wörthersee» λέει ο Jan Kopecký, ο εργοστασιακός οδηγός της SKODA. «Γι' αυτό το λόγο είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω από κοντά τη θρυλική ατμόσφαιρα στη λίμνη Wörthersee αυτή τη χρονιά.»

Η σχεδίαση του «SKODA Citigo Rally» αντλεί το δυναμισμό της από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της SKODA. Η μπροστινή όψη εντυπωσιάζει με τον μυώδη προφυλακτήρα, τη μεγάλη εισαγωγή αέρα και την αεροτομή. Στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου ξεχωρίζει η κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης και η αεροτομή που αποτελεί προέκταση της οροφής του αυτοκινήτου. Τα ελαστικά χαμηλού προφίλ και οι σφυρήλατες ζάντες 18″ υπόσχονται σταθερότητα και κορυφαία πρόσφυση.

Εκτός από το «SKODA Citigo Rally», μία ακόμα ιδιαίτερη παρουσία ήταν και το «SKODA Citigo DJ Car». Το πλάτος αυξάνεται μετά τις μεσαίες κολώνες ώστε να δημιουργηθεί ανοικτός χώρος που θα τον χρησιμοποιήσει ο DJ από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.