Επέκταση συνεργασίας της Hyundai με τη FIA

Newsbomb

Η Hyundai αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία της με την FIA τέσσερα έτη πριν από.....

Η Hyundai αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία της με την FIA τέσσερα έτη πριν από την ημερομηνία λήξης της, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αφοσίωση και τη δέσμευση των δύο οργανισμών για κοινές εταιρικές αξίες και κοινά οράματα.

Άλλη μία 8ετής παράταση έως το 2022 θα προσφέρει στην Hyundai τη μοναδική δυνατότητα να εξασφαλίσει χορηγικά δικαιώματα για όλες τις διεξαγωγές της FIFA, αποκλειστικές ευκαιρίες μάρκετινγκ, ευρύτατη προβολή στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και έναν άρρηκτο δεσμό με τις ιδιαίτερες διοργανώσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της FIFA.

Μάλιστα, ως ο Επίσημος Προμηθευτής Αυτοκινήτων της FIFA, η Hyundai θα καταβάλει τις μέγιστες προσπάθειες για να υποστηρίξει τη FIFA εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική μεταφορά του κόσμου σε παγκόσμια κλίμακα για τα επόμενα δώδεκα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας διάρκειας ισχύος της σύμβασης έως το 2014. Η Hyundai θα προσφέρει μία ευρεία γκάμα μοντέλων με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες των τριών διοργανώσεων του FIFA World Cup™ τις χρονιές 2014, 2018 και 2022, καθώς και άλλων διεξαγωγών της FIFA μέσω του εκτεταμένου δικτύου διανομής της.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved