ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Lewis Hamilton θα «τρέξει» μαζί με τον Brad Pitt

O Lewis Hamilton θα «τρέξει» μαζί με τον Brad Pitt

Εντείνονται οι φήμες γύρω από μία ταινία που θα πρωταγωνιστήσουν ο διάσημος ηθοποιός με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Του Γιάννη Σκουφή

O Brad Pitt ετοιμάζεται για τα γυρίσματα μίας ταινίας που θα έχει ως κεντρικό θέμα την Formula 1 και που θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Apple.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί καμία λεπτομέρεια αλλά τα πιο πρόσφατα κουτσομπολιά από το χώρο της showbiz λένε πως ήδη έχει προγραμματισθεί ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων για αυτό το καλοκαίρι.

Ο Lewis Hamilton, ο οποίος θα έχει το ρόλο του συμβούλου και του εκτελεστικού παραγωγού, θα βρεθεί στην πίστα του Silverstone για αυτά τα πρώτα γυρίσματα.

Φήμες, θέλουν τον Brad Pitt να δίνει το παρόν στο Γκραν Πρι του Silverstone που θα γίνει στις 9 Ιουλίου. Μάλιστα, η παρουσία του θα συνδυαστεί και με ένα γύρο στην πίστα, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ενθουσιάζοντας το κοινό.

«Το να βλέπεις τον Brand Pitt να οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του βρετανικού GP θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή για το κοινό και τους τηλεθεατές», αναφέρει το δημοσίευμα της Sun. Για να δούμε κατά πόσον αυτές οι φήμες θα επαληθευτούν.

Όσο για τo σενάριο, αυτό το έχει γράψει ο Ehren Kruger και βασίζεται σε έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που αποφασίζει να επιστρέψει για να καθοδηγήσει ένα νέο αστέρι. Ο βετεράνος θα είναι ο Brad Pitt, ενώ ο Hamilton θα έχει συμμετοχή ως οδηγός της F1 αλλά δίχως να διευκρινίζεται αν θα έχει και το ρόλο του rookie.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski, γνωστός για το έργο του με τον Tom Cruise στο Oblivion και το πιο πρόσφατο Top Gun: Maverick, ενώ η παραγωγή είναι του Jerry Bruckheimer.