ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Brad Pitt θα «τρέξει» στη Formula 1!

O Brad Pitt θα «τρέξει» στη Formula 1!

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι ο διάσημος αστέρας του Χόλυγουντ θα συμμετάσχει στα τριήμερα αρκετών Grand Prix ξεκινώντας από το βρετανικό.

Του Γιάννη Σκουφή

Ίσως να έχετε ακούσει φήμες για μία νέα ταινία στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Brad Pitt. O οποίος θα υποδυθεί έναν βετεράνο οδηγό της Formula 1 που αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να αγωνιστεί με έναν πρωτάρη του οποίου το ρόλο θα έχει ο Damson Idris.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της ταινίας, αλλά αποκαλύφθηκε πως για λόγους ρεαλισμού πολλές σκηνές θα τραβηχτούν στις πίστες που διεξάγονται τα Γκρα Πρι και στα χρονικά διαστήματα που υπάρχουν κενά από αγωνιστικές δραστηριότητες.

Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως μία ομάδα ειδικών στα ηλεκτρονικά και στα εφέ έχει δημιουργήσει τη «μικρότερη φορητή κάμερα 6k που σχεδιάστηκε ποτέ για να μεταφέρει τον θεατή μέσα στο κόκπιτ».

Το αγωνιστικό που θα οδηγεί ο Brad Pitt δεν θα είναι ένα της Formula 1, αλλά πιθανότατα ένα τροποποιημένο της Formula 2 που θα προσαρμόσει η ομάδα της Mercedes με την βοήθεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Sir Lewis Hamilton.

Ο οποίος συμμετέχει τόσο στην παραγωγή, όσο και στα γυρίσματα της ταινίας που γυρίζεται για τα Apple Studios. Την σκηνοθετηθεί ο Joseph Kosinski, γνωστός από την πιο πρόσφατη ταινία «Top Gun: Maverick», ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Jerry Bruckheimer.