ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μέχρι να παραλάβετε το Cybertruck πιείτε μια CyberBeer

Μέχρι να παραλάβετε το Cybertruck πιείτε μια CyberBeer

Στην Tesla δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους και οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της εταιρείας προτείνουν στους ανυπόμονους μία CyberBeer.

Του Γιάννη Σκουφή

Ενώ η αναμονή για το Cybertruck συνεχίζεται, η εταιρεία βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο για να παρηγορήσει όσους έχουν παραγγείλει και περιμένουν το θηριώδες ηλεκτρικό «αγροτικό»: Να απολαύσουν ένα από τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Tesla.

Η CyberBeer δεν είναι μία συνηθισμένη μπύρα μιας και η παραγωγή της είναι περιορισμένη και αποτίνει φόρο τιμής στο Cybertruck. Είναι συσκευασμένη σε μια φιάλη που περιέχεται σε μία εντυπωσιακή γυαλιστερή μαύρη θήκη και όπως μπορείτε να δείτε τα κωνικά μπουκάλια συνοδεύονται από δύο ποτήρια που έχουν πολλές γωνίες. Όπως και το Cybertruck.

Με τιμή που αγγίζει τα 150 δολάρια, η CyberBeer είναι μια μπύρα lager με ποσόστωση αλκοόλ στο 7%. Παράγεται από την Buzzrock Brewing και χρησιμοποιείται ευρωπαϊκός λυκίσκος ειδικής ποικιλίας σε συνδυασμό με βότανα και μπαχαρικά με υπέροχες γεύσεις τσαγιού και εσπεριδοειδών, όπως αναφέρει η Tesla.

Τα άσχημα νέα είναι πως το αποκλειστικό σετ CyberBeer προσφέρεται μόνο μέσω παραγγελίας και αυτή μόνο για τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι τουλάχιστον 21 ετών. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην τιμή των 150 δολαρίων δεν περιλαμβάνονται οι επιπλέον φόροι και τα 15 δολάρια των εξόδων αποστολής. Στην υγειά τους!