ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και ασφάλιση Anytime Online όλο το 24ωρο και Jumbo προσφορά

Και ασφάλιση Anytime Online όλο το 24ωρο και Jumbo προσφορά

Δύο πράγματα είναι απαραίτητα πριν φύγετε για διακοπές: αντηλιακό και ασφάλιση για πλήρη Οδική Βοήθεια για να μην σας χαλάσει μια ατυχία ή βλάβη τις καλύτερες μέρες του χρόνου!

«Καλοκαίρι... μεσημεράκι στο νησί... και οδηγούμε προς ερημική παραλία. Το «Κτήνος» φορτωμένο με τα απαραίτητα σύνεργα: ομπρέλα, πετσέτες, φουσκωτά, όλα από τα Jumbo. Αγορασμένα με τη δωροεπιταγή των 30€ που κέρδισα με το οnline συμβόλαιο που έκανα για το «Κτήνος», στην Anytime.

Ανώμαλος χωματόδρομος μπροστά, αρχίζουμε την κατάβαση. Ξαφνικά ακούγεται θόρυβος. Αυτό ήταν! Το «Κτήνος» ...κάθεται! Λάστιχο από μυτερή πέτρα. Στη μέση του πουθενά. Και μετά;

Δεν χάσαμε το μπάνιο μας, βέβαια. Η Ιωάννα κάλεσε την Anytime. Οι άνθρωποι ήρθαν επί τόπου και μας άλλαξαν το σκασμένο λάστιχο στο πι και φι. Τους καλέσαμε να έρθουν μαζί μας για μπάνιο, αλλά ...είχαν να πάνε και αλλού!» Δημήτρης, Κρήτη 2012.

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους χιλιάδες ασφαλισμένους στην Anytime Online που μια ατυχία στο δρόμο δεν κατάφερε να του χαλάσει τις διακοπές του. Αν θέλετε κι εσείς να περάσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, φροντίστε να έχετε την 1η direct ασφάλιση, πριν φύγετε για οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα.

Με την Anytime Online από την Interamerican έχετε πλήρη Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα, οποιαδήποτε ώρα, όπου κι αν βρίσκεστε, με ένα τηλεφώνημα στο 1158.

Επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά της Anytime Online. Κάντε τώρα το οnline συμβόλαιό σας, κερδίζοντας μια δωροεπιταγή αξίας 30€ από τα Jumbo. Εξοπλιστείτε με τα αξεσουάρ του καλοκαιριού και καλή διάθεση. Γιατί με την πλήρη κάλυψη της Anytime Online δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να έχετε ένα καλό καλοκαίρι!

Ζήστε απλά χωρίς να έχετε το άγχος για οποιαδήποτε ατυχία! H Ιnteramerican είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.anytime.gr ή συνδεθείτε στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online

Ρoή Ειδήσεων