ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αγώνες Dragster το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Ζυγού στη Ξάνθη

Αγώνες Dragster το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Ζυγού στη Ξάνθη

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα ανάμεσα στο Στρατό και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης.

Τo διήμερο Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργανώνει στο αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού Ξάνθης τον 3ο αγώνα τύπου Dragster για το 2012.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ανάμεσα στους διοργανωτές και τον Στρατό υπήρξε έντονη διαμάχη αναφορικά με τα χρήματα που ζητούσε το Δ΄ ΣΣ για την παραχώρηση του χώρου, ο οποίος και του ανήκει.

«Τα προβλήματα τελικά ξεπεράστηκαν χάρη σε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας», αναφέρει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης σε ανακοίνωσή της για συμπληρώσει πως «καθοριστική ήταν η παρέμβαση της ηγεσίας του Δ' Σώματος Στρατού, στην ευθύνη του οποίου ανήκει το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού».

Οι συμμετοχές του αγώνα αναμένεται να ξεπεράσουν τις 50. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει καθένας που έχει νόμιμη άδεια οδήγησης, μέχρι και το πρωί της Κυριακής, πριν της έναρξη του αγώνα.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του, με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται, συμμετέχοντας στον αγώνα. Τα χρονομετρημένα περάσματα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα στις 17:00.