Εnduro στο Λουτράκι

Newsbomb

Ένας πρωτοποριακός θεσμός κυπέλλου enduro ξεκινά από το Λουτράκι την Κυριακή 13 Μαρτίου...

Ένας πρωτοποριακός θεσμός κυπέλλου enduro ξεκινά από το Λουτράκι την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Η Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας Ελλάδας διοργανώνει για φέτος ένα νέο κύπελλο, το οποίο περιλαμβάνει τρεις αγώνες: Ο πρώτος στο Λουτράκι στις 13 Μάρτιου (τον οποίο διοργανώνει το τοπικό αθλητικό σωματείο ΜΟ.Λ.Π.), ο δεύτερος τον Απρίλιο στο Καπανδρίτι και ο τρίτος αγώνας στο Ξυλόκαστρο τον Νοέμβριο.

Σκοπός αυτού του κυπέλλου enduro είναι να εισάγει νέους αθλητές στους αγώνες γι αυτό η διάρκεια του θα είναι περίπου 3 ώρες με τρεις ειδικές διαδρομές και η συμμετοχή του αγώνα θα είναι μονό 35€. Θα υπάρχει και κατηγορία «champion» για τους αναβάτες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Η διαδρομή θα είναι κλειστή κυκλική, βατή για όλες τις κατηγορίες οδηγών, συνολικής διάρκειας 45-60’ λεπτών επαναλαμβανόμενη 3 φορές.Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 35€.
Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι εξής:
1. Enduro Junior Αναβάτες από 16 έως 23 συμπληρωμένα έτη με μοτοσικλέτες έως 450cc 2T 4T.
2. Κύπελλο Enduro Οpen B Ανεξαρτήτου κυβισµού και τύπου μοτοσικλέτας έως 700cc δίχρονες τετράχρονες για αναβάτες άνω των 40 ετών.
3. Κύπελλο Enduro Open A Ανεξαρτήτου κυβισμού και τύπου μοτοσικλέτας έως 700cc δίχρονες τετράχρονες για αναβάτες από 24 ετών έως 39 (συμπληρωμένα έτη ).
4. Κύπελλο Enduro Champion: Ανεξαρτήτου κυβισμού και τύπου μοτοσικλέτας έως 700cc δίχρονες τετράχρονες για αγωνιζόμενους που τρέχουν ή έχουν τρέξει σε χωμάτινους αγώνες οποιουδήποτε πρωταθλήματος ή κυπέλλου μοτοσικλέτας τα τελευταία 3 έτη .
Για να προσμετρήσει κάθε κατηγορία πρέπει να εκκινήσουν τουλάχιστον (5) αναβάτες.

Για το Κύπελλο θα μετρήσουν οι παρακάτω (3) αγωνιστικές συναντήσεις που ορίζονται στο αγωνιστικό ημερολόγιο της ΟΜΕ 2011:
1. Λουτράκι 13 Μαρτίου 2011.
2. Αττική 17 Απριλίου 2011.
3. Ξυλόκαστρο 20 Νοεμβρίου 2011.

onsports.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved