ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda Civic: Μικρή ανανέωση

Honda Civic: Μικρή ανανέωση

ΤοεπιτυχημένοHondaCivicθα συνεχίσει από τις αρχές του2014 ελαφρώς ανανεωμένο, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του. Μην περιμένετε βέβαια μεγάλες διαφοροποιήσεις, καθώς το design του εξακολουθεί να είναι χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον, απλά κάποιεςστυλιστικές επεμβάσειςστοπίσω μέρος του με πιο εμφανή από αυτές τα πιοσκούρα φώτα, αλλά και ταφυμέ κρύσταλλα.

Παράλληλα μπροστά θα υπάρχει ένας ελαφρώς αλλαγμένος προφυλακτήρας, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιες περιορισμένης έκτασης αλλαγές στο διάκοσμο και καμία στους έτσι κι αλλιώς εξαιρετικούς χώρους. Από την άλλη καθόλου περιορισμένος δεν είναι ο εμπλουτισμός του εξοπλισμού ασφαλείας, μιας και το ανανεωμένο πεντάθυρο Civic θα αποκτήσει όλα τα συστήματα που παρουσιάστηκαν μαζί με το CivicTourer, την έκδοση στέισον του δηλαδή, με το πραγματικά τεράστιο πορτμπαγκάζ. Έτσι πλέον θα είναι διαθέσιμα το σύστημα διατήρησης της λωρίδας, αυτά της αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας και της τυφλής γωνίας των καθρεφτών, η αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των προβολέων, το σύστημα αποφυγής εμπρός σύγκρουσης, το City Break Control που επιβραδύνει μόνο του αυτοκίνητο και λειτουργεί μέχρι και τα 30 χλμ./ ώρα κ.λπ.

Η γκάμα των κινητήρων του Honda Civic θα συνεχίσει χωρίς αλλαγές και με τον diesel1.6i-DTEC να αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πρόταση.

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: Carzine.gr