ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Opel Astra ήρθε να σας συναρπάσει!

Το Opel Astra ήρθε να σας συναρπάσει!

Οι κινητήρες του Astra αποδεικνύουν ότι οι ζωηρές επιδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με την οικονομία καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Με κύρια χαρακτηριστικά την τεχνολογία αιχμής, την οικονομική κατανάλωση, την περιβαλλοντική συμβατότητα και τη γνήσια οδηγική απόλαυση, όλη η γκάμα κινητήρων ECOTEC® του Opel Astra προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.

Όλοι οι κινητήρες βενζίνης & diesel, διατίθενται με ένα προηγμένο, ακριβές και λειτουργικό 5-τάχυτο ή 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο!

Για ορισμένους οδηγούς η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα. Αν και εσεις συμμερίζεστε αυτή την άποψη, το Opel Astra σας προσφέρει την ιδανική λύση.

Χάρη στην βελτιστοποίηση των κινητήρων και των σχέσεων μετάδοσης, την αεροδυναμική σχεδίαση, την οικονομική διαχείριση ενέργειας και το δείκτη αλλαγής ταχύτητας, οι eco FLEX εκδόσεις προσφέρουν απολαυστικές επιδόσεις με οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Ο κινητήρας 1.4 ECOTEC® παράγει 100hp με μέση κατανάλωση μόλις 5,5lt/100km. Επιπλέον, διατίθεται και με LPG (LiquifiedPetroleumGas) εκτός από βενζίνη. Το LPG διατίθεται σε σημαντικά χαμηλό κόστος και μειωμένες εκπομπές CO2 κατά σχεδόν 10%. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν το συμβατικό ρεζερβουάρ βενζίνης και το επιπρόσθετο ρεζερβουάρ LPG, με αποτέλεσμα η λειτουργία σχεδόν να διπλασιάζεται.

Ο πετρελαιοκινητήρας 1.3 CDTI eco FLEX με Start/Stop παράγει 70 kW (95 hp) με κατανάλωση καυσίμου μικτού κύκλου μόλις 3.9 λίτρα και εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 104 g/km, ενώ ο 1.7 CDTI ecoFLEX με Start/Stop παράγει 96 kW (130 hp), με εντυπωσιακά χαμηλές εκπομπές CO2 που φθάνουν μόλις τα 99 g/km.

Η λειτουργία Start/Stop βελτιστοποιεί περαιτέρω την οικονομία καυσίμου, ιδιαίτερα μέσα στην πόλη. Ο κινητήρας απενεργοποιείται αυτόματα όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιείται και ενεργοποιείται πάλι άμεσα με το πάτημα του συμπλέκτη. Η λειτουργία ενεργοποιείται/απενεργοποιείται, με το πάτημα ενός διακόπτη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο και ο κινητήρας σβηστός, ο δείκτης του στροφόμετρου σταματάει στην ένδειξη "AUTOSTOP", προειδοποιώντας τον οδηγό για αυτόματη εκκίνηση.

Ένα είναι σίγουρο... Το Opel Astra ήρθε να σας συναρπάσει! Κάντε το δικό σας από 13.500€!