ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Kosmocar μεγάλος χορηγός της ελληνικής προεδρίας

Η Kosmocar μεγάλος χορηγός της ελληνικής προεδρίας

ΗAudi προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία μετακινήσεων προσωπικοτήτων με αυτοκίνητά της. Μετρά ήδη 27 χρόνια παράδοσης στις μετακινήσεις πολιτικών προσώπων σε σημαντικά γεγονότα όπως τις Ευρωπαϊκές Προεδρίες, από χώρες όπως η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Δανία και η Ιρλανδία, καθώς και διάφορες Συνόδους Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η Kosmocar Α.Ε.- Audi (επίσημος εισαγωγέας και διανομέας Audi στην Ελλάδα) στηρίζει την Ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο 6μηνο του έτους, παραχωρώντας συνολικά 69 αυτοκίνητα Audi για τις μετακινήσεις των υψηλών καλεσμένων της. Το ίδιο είχε πράξει και στην προηγούμενη Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως Μέγας Χορηγός το 2003.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 (παραμονή της ανάληψης της Προεδρίας), η Kosmocar A.E.- Audi παρέδωσε επίσημα στο υπουργείο Εξωτερικών, 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi Α6 και Α8 τριών όγκων (τύπου λιμουζίνας) και κάποιες θωρακισμένες εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων. Επιπλέον παραχωρήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας κι ένας υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Audi A1, Audi A3, Audi A3 Sportback, Audi A4 και A5 Sportback.

Το σύνολο των αυτοκινήτων παραγγέλθηκαν και κατασκευάστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό και πληρούν τις (αυστηρότερες) αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6.

Η ελληνική εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη ομπρέλα τεχνικής υποστήριξης των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με τα αυτοκίνητά της, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη (σε 24ωρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα) μέσω των σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης, επανδρωμένων με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό του δικτύου της. Επιπλέον ανέλαβε και την εκπαίδευση των οδηγών από επαγγελματίες εκπαιδευτές της Audi, ώστε να είναι εξοικειωμένοι με τα συγκεκριμένα μοντέλα για να μεταφέρουν με ασφάλεια τους διακεκριμένους πολιτικούς και αξιωματούχους στον προορισμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν ασφαλισθεί από την Audi Financial Services – η οποία είναι επίσης Μεγάλος Χορηγός – για όλο το διάστημα της Ελληνικής Προεδρίας.

Με την ολοκλήρωση της Ελληνικής Προεδρίας (τέλος Ιουνίου 2014) τα αυτοκίνητα θα επιστραφούν στην Kosmocarγια να τα διαχειριστεί στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει για το στόλο των μεταχειρισμένων οχημάτων της.

Πηγή: Carzine.gr