ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΝΕΟ RENAULT MEGANE

ΝΕΟ RENAULT MEGANE

1.714 ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΜΙΣΜΑ. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Με δυναμική εξωτερική σχεδίαση και αξεπέραστη αυτονομία χάρη στους νέους κινητήρες Energy, το νέο Renault Megane κατακτά την κορυφή της κατηγορίας του προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με δυναμισμό, άνεση, επιδόσεις και οικονομία!

Eυρύχωρο και στιβαρό, το νέο Renault Megane είναι εδώ, έτοιμο για μοναδικές, συναρπαστικές διαδρομές! Οι εξωτερικές γραμμές του, το νέο επιβλητικό λογότυπο Renault στο μαύρο φόντο της ανανεωμένης μάσκας, σε συνδυασμό με τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED στο μπροστινό μέρος, τονίζουν τον εντυπωσιακό χαρακτήρα και την έντονη προσωπικότητα του νέου Megane.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Το νέο Renault Megane διατίθεται με πλούσιο εξοπλισμό όπου, ανάλογα με την έκδοση, ξεχωρίζουν το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Carminat TomTom® με ελληνική χαρτογράφηση και φωνητικές εντολές, το οποίο συνδυάζεται με οθόνη 5,8 ιντσών, η κάρτα Hands Free, η κάμερα οπισθοπορείας, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και φυσικά το ράδιο-cd με Bluetooth και υποδοχές USB και AUX.
Ευρύχωρη και πρακτική, η καμπίνα του Renault Megane θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις μιας μέσης οικογένειας. Αρωγός ο χώρος αποσκευών των 372 λτ., (405 λτ. με έξτρα αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών) ο οποίος, με την πτώση των πίσω καθισμάτων, μπορεί να φτάσει και στα 1.162 λτ.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ DIESEL ENERGY
Όλοι οι κινητήρες Energy διαθέτουν τη λειτουργία Stop & Start, καθώς και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση, για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές CO2. Ο νέος 4κύλινδρος, 16βάλβιδος 1.200άρης κινητήρας του Megane είναι ο πρώτος βενζινοκινητήρας της Renault με άμεσο ψεκασμό και turbo. Αποδίδει 115 ίππους και η ροπή των 190 Nm είναι διαθέσιμη από τις 2.000 σ.α.λ. και όλα αυτά από μόλις 1.198 κ.εκ. Ο κινητήρας αυτός διατίθεται με σύστημα Stop & Start, αλλά και με σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα και έχει κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 119 γρ./χλμ. Την γκάμα του μοντέλου συμπληρώνουν οι κινητήρες diesel 1,5 dCi 110 ίππων (μέση κατανάλωση μόνο 3,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 90 γρ./χλμ. που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας) καθώς και ο 1,6 dCi 130 ίππων (μέση κατανάλωση 4,0 λτ./100 χλμ., εκπομπές CO2 104 γρ./χλμ.). Ειδικά ο κινητήρας Energy dCi 110 διαθέτει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του με έως 1.714 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα! Οι κινητήρες dCi 110 και TCe 130 διατίθενται και με αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC) για άνετη και ξένοιαστη οδήγηση. Τέλος, όλοι οι παραπάνω κινητήρες εξασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο.

Renault Megane. Από 13.980€, με δώρο το όφελος απόσυρσης για όλους, θα γίνει η νέα σταθερή αξία της ζωής σας!

Στις φωτογραφίες μπορεί να εμφανίζεται εξοπλισμός που δεν διατίθεται προς το παρόν στην Ελλάδα.

24ωρη γραμμή Renault Info Line 800 11-11011

e-mail: renaultinfo@renault.gr

www.facebook.com/RenaultGreece

www.youtube.com/RenaultGreece

www.renault.gr