ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Ο N. Hulkenberg ανανέωσε με τη Force India για το 2015

F1: Ο N. Hulkenberg ανανέωσε με τη Force India για το 2015

O Nico Hulkenberg διαψεύδει ότι εγκαταλείπει τη Formula 1 για τους αγώνες αντοχής και ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα της Force India.


Η Force India ανακοίνωσε πως ο Hulkenberg ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα για το 2015. Η ινδική ομάδα δεν ανέφερε κάτι σχετικό με τον Sergio Perez. Ο οδηγός από το Μεξικό είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο πως είναι αισιόδοξος για την ανανέωση αλλά ο Daniel Juncadella διεκδικεί τη θέση του για το 2015.

«Είναι καλό που επιβεβαίωσα τα σχέδιά μου για την επόμενη χρονιά. Αυτή είναι μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά και μαζί έχουμε πετύχει ξεχωριστά αποτελέσματα» είπε ο Huleknberg και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε ξανά ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Έχουμε μια δυνατή συνεργασία με τη Mercedes και όλη στην ομάδα θέλουν να πετύχουμε περισσότερα. Έχω καλό προαίσθημα για το 2015».

«Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι που ο Nico παραμένει στη Force India για την επόμενη χρονιά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Force India, Vijay Mallya και πρόσθεσε: « Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, είναι μαχητής και γνωρίζει πως να δίνει κίνητρο στην ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του grid και είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Force India».