ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai: Οι οδηγοί του WRC

Hyundai: Οι οδηγοί του WRC

Το νέο Hyundai i20 WRC έχει κάνει τις πρώτες του δοκιμές αλλά η ακόμη η ομάδα δεν έχει αποφασίσει ποιοι ή ποιος θα είναι μαζί με τον Thierry Neuville για το 2015.

Ο Βέλγος θα συνεχίσει να είναι ο νούμερο ένα οδηγός της ομάδας της Hyundai και το 2015, αλλά δεν υπάρχει ανακοίνωση για άλλον ή άλλους οδηγούς. Ο επικεφαλής της Hyundai, Michel Nandan, δήλωσε ότι πρώτα πρέπει να αποφασίσουν αν θα παραμείνει σε λειτουργία η δορυφορική ομάδας τους (Motorsport N -η οποία έκανε ντεμπούτο στο Ράλλυ Πορτογαλίας) και μετά θα αποφασίσουν για τους οδηγούς.

«Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για τους οδηγούς της επόμενης χρονιάς διότι δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε 2 ή 3 οδηγούς στα ράλλυ» δήλωσε ο Nandan και πρόσθεσε: «Η ύπαρξη της Hyundai Motorsport N δεν είναι εγγυημένη για του χρόνου. Το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Συζητάμε με την Κορέα και τους χορηγούς μας κι ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα. Μόλις γίνει αυτό θα ανακοινώσουμε και τους οδηγούς μας.

Η λίστα της Hyundai είναι μεγάλη με τους Hayden Paddon, Juho Hanninen, Dani Sordo, Chris Atkinson και Bryan Bouffier να περιμένουν για μία θέση. Στο Ράλλυ Ισπανίας πάντως αυτοί που θα αγωνιστούν είναι οι Neuville και Sordo με την εργοστασιακή ομάδα κι ο Paddon με την Motorsport N. Το Ράλλυ Ισπανίας θα διεξαχθεί 23-26 Οκτωβρίου.