ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kawasaki: Z250SL το νέο Supernaked

Kawasaki:  Z250SL το νέο Supernaked

Στην έκθεση EICMA 2014 έκανε την πρώτη του εμφάνιση το μικρότερο μέλος της οικογένειας των Supernaked μοτοσυκλετών της σειράς Ζ: το Z250SL


Με βάση ένα τετράχρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα 249 κ.εκ. που "φωλιάζει" σε πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το νέο Ζ250SL της Kawasaki προσφέρει σπορ επιδόσεις, σε ένα λεπτό, ελαφρύ και μικρών διαστάσεων σύνολο.

Σχεδιασμένη για τον αναβάτη που θέλει ένα δυναμικό και απολαυστικό μέσο για τις καθημερινές του μετακινήσεις, αυτή η ελαφριά μοτοσυκλέτα διαθέτει γρήγορο και ευέλικτο χειρισμό και σπορ εργονομία. Οδηγώντας το Z250SL, θα κινηθείτε με άνεση μέσα στην κίνηση της πόλης, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα στο δρόμο σας.

Το νέο Ζ250SL θα κερδίσει αμέσως τους αναβάτες που θέλουν ένταση και νεύρο, με το επιθετικό και αιχμηρό στυλ Sugomi που συνδυάζει το σχεδιασμό και τη μηχανολογία σε ένα ενιαίο, άρρηκτο σύνολο. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος injection κινητήρας εγγυάται δυνατή και απολαυστική οδήγηση, ενώ οι σπορ αναρτήσεις, το λεπτό και περιορισμένων διαστάσεων πλαίσιο χωροδικτύωμα και η εργονομία της μοτοσυκλέτας εξασφαλίζουν σταθερότητα και ευελιξία στο δρόμο.

Ο σχεδιασμός υπηρετεί τη λειτουργικότητα, με το λεπτό πλαίσιο και το ρεζερβουάρ διαμορφωμένα έτσι ώστε να δίνουν στον αναβάτη ιδανική θέση οδήγησης και να προσφέρουν μεγάλη ευελιξία μέσα στην κίνηση. Το πλατύ, flat τιμόνι συμβάλλει στον εύκολο χειρισμό της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει άμεση, δυναμική αντίδραση και έλεγχο από τον αναβάτη.

Τη σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας ενισχύει το τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm και η πίσω ανάρτηση Uni-Trak, με ρύθμιση προφόρτισης 5 θέσεων. Για μεγαλύτερη δύναμη πέδησης, πέρα από τα εμπρός και πίσω δισκόφρενα (290mm-220mm αντίστοιχα), υπάρχει η προαιρετική επιλογή μονάδας ABS από τη Nissin, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ABS μοτοσυκλέτας.

Κάνοντας το στυλ Sugomi και τις Supernaked επιδόσεις προσιτές σε όλους, η Kawasaki δίνει την ευκαιρία στους νέους αναβάτες να ονειρευτούν και να κάνουν την είσοδό τους στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με μια πραγματικά συναρπαστική και σπορ μοτοσυκλέτα.

Σχετικές ειδήσεις