ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan: Πέντε αστέρια στο Euro NCAP για το νέο Pulsar

Nissan: Πέντε αστέρια στο Euro NCAP για το νέο Pulsar

Την κορυφαία επίδοση στο Euro NCAP πέτυχε το νέο μέλος της οικογένειας της Nissan.


Σύμφωνα με το επίσημο απολογισμό των δοκιμών του EuroNCAP, το νέο Pulsar έδειξε αντοχή στο αμάξωμα, αλλά και καλή προστασία των επιβατών στους τραυματισμούς, με εξίσου καλή βαθμολογία για τα γόνατα και τα μηριαία οστά των επιβαινόντων.


Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το νέο Pulsar θριάμβευσε επίσης και στις δοκιμές των παιδιών, ως επιβατών.Η επιτυχία του Pulsar στις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται σε περίπτωση πρόσκρουσης με πεζούς.

Ένας βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του νέου Nissan Pulsar στο EuroNCAP, αποτελεί το εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει.

Οι καινοτομίες που απαρτίζουν το σύστημα με την ονομασία Nissan Safety Shield, όταν συνδυαστούν, αποτελούν ένα μοναδικό πακέτο βοηθημάτων, που όχι μόνο αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση, αλλά προσφέρουν και εξαιρετική αξία στο οδηγό και τους επιβάτες του. Το ενιαίο αυτό σύστημα, σε συνεργασία με το Around View Monitor είναι άκρως φιλικό και εύκολα προσβάσιμο στον οδηγό και τους επιβάτες του νέου Nissan Pulsar.

Τo νέο Nissan Pulsar, προσδίδει μια νέα διάσταση στην κατηγορία C, όντας πλέον ένα ασφαλές, ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία, οικογενειακό hatchback. Κινείται από 2 κινητήρες Turbo που συνδυάζουν στο βέλτιστο βαθμό την απόδοση και την οικονομία. Συγκεκριμένα, ο 1,2 λίτρων DIG-T κινητήρας βενζίνης, αποδίδει την εκπληκτική, για το μέγεθός του, ισχύ των 115PS , ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110PS και 260Nm ροπής.

Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Energy, Acenta και Techna αντίστοιχα, που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, τοποθετημένη στον κεντρικό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το Σύστημα Παρακολούθησης της Πίεσης των Ελαστικών, οι 6 αερόσακοι, όπως και το σύστημα Start & Stop.


Το νέο Nissan Pulsar, προσφέρεται από 14.990€ με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων Turbo και από 17.290€ με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων (και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης.

Σχετικές ειδήσεις