ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kia: Παρουσίασε το νέο Optima

Kia: Παρουσίασε το νέο Optima

Μέχρι τώρα το Optima (το μεσαίο μοντέλο της KIA) είναι περισσότερο γνωστό στην αγορά των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ασίας. Η πιθανότητα να το δούμε και στην Ευρώπη μας κινεί το ενδιαφέρον να μάθουμε για αυτό.

Οι Κορεάτες παρουσιάζουν τον αντικαταστάτη του Optima στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Λίγο πριν όμως μας το συστήνουν με δύο σκίτσα και την πιθανότητα να το δούμε στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Τα δύο πρώτα σκίτσα απεικονίζουν ένα αμάξωμα με coupe σχήμα και δυναμικό design. Το νέο Optma διαφοροποιείται από το προηγούμενο μοντέλο από τις μεγαλύτερες πίσω πόρτες για πιο εύκολη πρόσβαση όσων κάθονται πίσω..

Δυνατό σημείο στη σχεδίαση (που ελπίζουμε να το δούμε και στο αυτοκίνητο παραγωγής είναι η εμπρός "μάσκα" με τα LED φωτιστικά σώματα να είναι στις άκρες του αυτοκινήτου.

Αν και δεν υπάρχουν εικόνες, για το εσωτερικό του νέου Optima, οι πληροφορίες μιλούν για ένα νέο σύστημα infotainment. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τους κινητήρες του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης των 2.000 κ.εκ. με τους 165 ίππους, ο diesel 1700 κ.εκ. (136 ίπποι) και η υβριδική έκδοση με τους 150 ίππους.
Το κυριότερο είναι όμως να ανακοινωθεί η κυκλοφορία του στην Ευρώπη.

Σχετικές ειδήσεις