F1: Οι γιατροί επιτρέπουν στον Alonso να αγωνιστεί στην Μαλαισία

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Τρεις ειδικοί Γιατροί από το Πανεπιστήμιο του Cambridge έδωσαν την έγκρισή τους για την επιστροφή του Alonso στο μονοθέσιο του στη McLaren.

Ο Fernando Alonso μπορεί να αγωνιστεί στο Grand Prix της Sepang στη Μαλαισία. Οι τρεις γιατροί του Πανεπιστημίου του Cambridge, οι οποίοι υπέβαλαν τον Ισπανό σε τεστ ψυχολογικά και κόπωσης (μετά από αίτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου) άναψαν το πράσινο φως: Ο Ισπανός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο τιμόνι της McLaren-Honda MP4-30 για το Grand Prix της Μαλαισίας, που θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Σαββατοκύριακο.

Βέβαια ο Alonso προτού να μπει και οδηγήσει το αυτοκίνητο, θα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας την Πέμπτη (26/3) στα πλαίσια διαδικασίας που ακολουθεί η FIA.

Όμως σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο 33χρονος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα είναι πίσω στη θέση του μετά το ατύχημα που συνέβη στην πίστα Montmelo την Κυριακή, 22 του Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου των χειμερινών δοκιμών προετοιμασίας για τη σεζόν του 2015 της Formula 1.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved