ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

3ο Trail Ride 2015: Σε πείσμα του καιρού (photos)

3ο Trail Ride 2015: Σε πείσμα του καιρού (photos)

Ολοκληρώθηκε μετά από αρκετά παιχνίδια του καιρού το 3ο Trail Ride στην ορεινή περιοχή της δυτικής Αττικής.

Η βροχή έκανε τη διαδρομή αρκετά ενδιαφέρουσα και με πολύ λάσπη,όμως η συνέχεια ήταν ιδανική για βόλτα στο χώμα.

Οι συμμετέχοντες τελικά αποζημιώθηκαν 100% για την επιλογή τους να μην φοβηθούν τον μουντό καιρό, αφού μόνο ελάχιστες σταγόνες βροχής και χωρίς κρύο δημιούργησαν το σκηνικό. Η διαδρομή, απλώθηκε σε ένα νέο –για τα Trail Ride- κομμάτι της Αττικής, διασχίζοντας το Ποικίλο Όρος, την Αρχαία Ιερά Οδό, τις Λίμνες των Ρειτών, για να ανέβει μέσω του αγωγού του Μόρνου προς Δερβενοχώρια μέσα από μαγικά τοπία για να καταλήξει στην λασπωμένη πίσω πλευρά της Πάρνηθας.

Συνολικά 150 χιλιόμετρα, με τα 100 από αυτά καθαρά χωμάτινα, σε κάθε είδους τερέν, με λάσπη, πέτρα, πολλές νερολακκούβες, μαλακά και νωπά χώματα.

Τα ΙΚΤΕΟ Αγίου Στεφάνου κλήρωσαν δώρα σε 4 τυχερούς, ενώ βραβεύτηκαν νέοι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν την διαδρομή, καθώς και οι καλύτερες φωτογραφίες που βγήκαν από τους συμμετέχοντες.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τις 26 Απρίλη, στα Καλάβρυτα αυτή τη φορά, σε μια φανταστική διαδρομή – όνειρο, σημείο αναφοράς για τις βόλτες του είδους, με 150-200 χιλιόμετρα από το Φαράγγι του Βουραϊκού έως το Χιονοδρομικό, και από το Μοναστήρι Μακελαριάς έως το Φενεό...

Φωτογραφίες Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Σχετικές ειδήσεις