ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Ισπανία 2008: Παραλίγο χτύπημα της μαφία

F1 Grand Prix Ισπανία 2008: Παραλίγο χτύπημα της μαφία

Η Καμόρα ήθελε να σκοτώσει κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Montmelo. Από τύχη αποφεύχθηκε χτύπημα ανάμεσα σε δύο οικογένειες.

Είκοσι επτά άτομα συνελήφθησαν στη Νάπολη και ομολόγησαν πως ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν χτύπημα ενάντια σε μέλη αντίπαλης συμμορίας / οικογένειας το 2008 στην Καταλονία.


Το 2008 και για την ακρίβεια στο Montmelo θα μπορούσαμε να γίνουμε μάρτυρες ενός εγκλήματος στην F1 (ίσως με θύματα πολλά άτομα) και αυτό δεν ήταν σκηνή από ταινία του 1984 με σενάριο του Bruno Corbucci και πρωταγωνιστή τον Tomas Milian. Ήταν ένα καλά μελετημένο σχέδιο από την Καμόρα στην Ισπανία και αφορούσε τη «μάχη» για την επικράτηση δύο οικογενειών για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (21/4) το πρωί από την αστυνομία της Νάπολης είκοσι επτά άτομα συνελήφθησαν από την οικογένεια Di Lauro Secondigliano με κατηγορίες για εκβιασμούς, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Το σχέδιο ήταν να γίνει ένα μαζικό χτύπημα σε αντίπαλη συμμορία, που θα ήταν στην πίστα και θα παρακολουθούσαν τον αγώνα. Το χτύπημα θα γινόταν σε δημόσιο χώρο ώστε οι άλλες οικογένειες να παραδειγματίζονταν. Μάλιστα μέλη της συμμορίας δήλωσαν πως αδιαφορούσαν για τις παράπλευρες απώλειες από την ανταλλαγή πυροβολισμών γιατί το χτύπημα θα ωφελούσε πολύ την οικογένεια Di Lauro Secondigliano.

Το ξεκαθάρισμα δεν έγινε γιατί την τελευταία στιγμή ειδοποιήθηκαν τα μέλη της συμμορίας που θα δεχόταν το χτύπημα και δεν εμφανίστηκαν στην πίστα του Montmelo.

Σχετικές ειδήσεις