ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Yamaha: Off Road Day Λερωθείτε ελεύθερα

Yamaha: Off Road Day Λερωθείτε ελεύθερα

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. προσκαλεί όλους τους λάτρεις της off-road οδήγησης σε μια εκπληκτική «χωμάτινη» Yamaha εμπειρία, το Σάββατο 16 Μαϊου 2015 στις Αλυκές Αναβύσσου από τις 11:00 έως τις 19:00.

 

Σε ένα ιδιαίτερο φυσικό σκηνικό οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σε ειδικά χαραγμένες διαδρομές όλα τα μοντέλα off-road της Yamaha (enduro και motocross) ΥΖ125, YZ250, ΥΖ250F, YZ450F, WR450F και βέβαια το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό WR250F.

Εκτός της εμπειρίας των δοκιμών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν συμβουλές οδήγησης και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του μηχανοκίνητου off-road αθλητισμού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Χελιώτη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με κορυφαίους αναβάτες και πρωταθλητές της αγωνιστικής ομάδας ΜΧ1 και ΜΧ2 της Yamaha και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Βαγγελάκο, Δημήτρη Κοντολέτα, Γιάννη Τουρατζίδη, αλλά και μορφές-θρύλους των αγώνων παλαιότερων εποχών όπως ο Δημήτρης Μπαρούς.


Για τους μικρούς μας φίλους που θα βρεθούν με τους γονείς τους στις Αλυκές θα υπάρχουν διαθέσιμα ένα PW50, ένα ΥΖ85 και ένα TTR-110 για χρήση με τις συμβουλές και οδηγίες του κορυφαίου εκπαιδευτή και πολύπειρου εισηγητή σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης, Θανάση Χούντρα.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθευτούν στο χώρο της εκδήλωσης off-road εξοπλισμό αναβάτη των κορυφαίων εταιρειών Alpinestars & Shark σε ειδικές προνομιακές τιμές που θα ισχύσουν μόνον για τη συγκεκριμένη ημέρα.

«Get Dirty» λοιπόν το Σάββατο 16 Μαϊου στις Αλυκές Αναβύσσου, ... σε μια μοναδική μέρα γεμάτη YAMAHA DNA που θα σας μείνει αξέχαστη!

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στις δοκιμές των δικύκλων:


H προεγγραφή έως την Τετάρτη 13/5 στο e-mail ΥamahaDNA@motodynamics.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο, το μοντέλο που επιθυμείτε να δοκιμάσετε και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

Oι συμμετέχοντες στις δοκιμές είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κράνος, μπότες, 0προστατευτικά, κλπ.) και να είναι κάτοχοι έγκυρου διπλώματος οδήγησης δικύκλου.