ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Jules Bianchi: Η προφορική συμφωνία με τη Ferrari

Jules Bianchi: Η προφορική συμφωνία με τη Ferrari

Ο πρώην πρόεδρος της Ferrari Luca di Montezemolo, δήλωσε στο Sky Sport Italia, πως είχε ανακοινώσει στον Jules Bianchi ότι είχε «επιλεγεί», ως αντικαταστάτης του Kimi Raikkonen στο μοιραίο Grand Prix της Ιαπωνίας.

Μετά το θάνατο του Bianchi, όλο και περισσότερα άσχημα ή αν θέλετε λυπηρά νέα έρχονται στη δημοσιότητα. Θυμίζουμε, πως ο 25χρονος, πέθανε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής μετά από εγκεφαλικές κακώσεις, που υπέστη πέρυσι στο Ιαπωνικό Grand Prix. Υπήρξε μέλος της Ακαδημίας οδηγών της Ferrari και είχε δοκιμαστεί για την ιταλική ομάδα σε πολλές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων στο Silverstone το 2014.

Ο Luca di Montezemolo , ο οποίος ήταν πρόεδρος στη Ferrari μέχρι τον Οκτώβριο του 2014, δήλωσε πως είχε προτείνει στον Bianchi να αντικαταστήσει τον Raikkonen.

«Ο Jules Bianchi ήταν ένας από εμάς», δήλωσε στο Sky Sport Italia ο Montezemolo και πρόσθεσε: «Ανήκε στην οικογένεια της Ferrari και τον είχαμε επιλέξει για το μέλλον μετά το τέλος της συνεργασία μας με τον Kimi. Μάλιστα του το είχα ανακοινώσει αυτό στη Suzuka σε μία συνάντησή μας. Ήταν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, με χαλαρή συμπεριφορά, γρήγορος, μορφωμένος και πολύ δεμένος με τη Ferrari. Είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του».

Ο Montezemolo πρόσθεσε: «Μια μοιραία στροφή των γεγονότων τον πήρε μακριά και μας αφήνει με ένα τεράστιο κενό. Είμαι κοντά σ την οικογένεια του Jules, που έχουν δείξει τεράστιο κουράγιο τους τελευταίους μήνες σε τόσο δύσκολους καιρούς. Θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη».