ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford: Με δύο σημαντικές πρεμιέρες στην Φρανκφούρτη

Ford: Με δύο σημαντικές πρεμιέρες στην Φρανκφούρτη

Ντεμπούτο του Νέου Edge Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών και του Νέου Ranger στην Ευρώπη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης κάνει η Ford.

Η Ford Motor Company θα κάνει εν μέσω ολόκληρης της γκάμας Ford SUVs και all-wheel drive (AWD) οχημάτων το ντεμπούτο του νέου Edge SUV Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα παρουσιάσει επίσης το νέο Ford Ranger pickup, με το μοντέλο - ναυαρχίδα Wildtrak.

Τα Edge και Ranger είναι ανάμεσα στα οκτώ μοντέλα Ford που προσφέρονται με AWD ή four-wheel drive, συμπεριλαμβανομένων των νέων Focus RS, Galaxy, S-MAX, Mondeo και Mondeo Vignale. Το Edge επεκτείνει τη γκάμα SUV της Ford στην Ευρώπη που αποτελείται από το EcoSport – τώρα διατίθεται για παραγγελία χωρίς πίσω ρεζέρβα, με ανανεωμένο εσωτερικό και αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία – και το Kuga με AWD – τώρα με σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 2 και οθόνη αφής 8 ιντσών.

Η γκάμα Ford SUV και AWD συμπεριλαμβανομένου του Focus RS θα πλαισιωθεί στο περίπτερο της Ford, Hall 9, Messe Frankfurt, από τις 16 Σεπτεμβρίου από όλη τη γκάμα Ford Performance για την Ευρώπη με τα Focus ST και Focus ST diesel και Fiesta ST. Μαζί τους θα βρίσκονται τα νέα Ford Mustang fastback και convertible, δίπλα στο νέο Ford GT υπερυψηλών επιδόσεων.

Σχετικές ειδήσεις