ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

CITROËN: Τι θα παρουσιάσει στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

CITROËN: Τι θα παρουσιάσει στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Με ξεχωριστές παρουσίες, προηγμένη τεχνολογία και νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η CITROËN στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 παρουσιάζει την αισιόδοξη πλευρά του κόσμου του αυτοκινήτου.

Η δημιουργική τεχνολογία, κύριο χαρακτηριστικό της CITROËN, επαναφέρει τη χαρά της μετακίνησης, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και οικονομία. Έτσι αποδεικνύει γιατί είναι η μάρκα που έχει γίνει συνώνυμο της πρωτοπορίας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Στο περίπτερο της Citroën δυναμικό παρόν θα δώσουν οι νέοι κινητήρες Euro 6 βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi που εξοπλίζουν πλέον όλη τη σειρά «C», καθώς και όλα τα καινούργια μοντέλα.

Με το βραβείο καλύτερου κινητήρα για το 2015 στην κατηγορία του για τους κινητήρες βενζίνης «PureTech» και με περισσότερες από 100 πατέντες ευρεσιτεχνίας για τους κινητήρες πετρελαίου «BlueHDi», οι νέοι Euro 6 κινητήρες της Citroen προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθούν τα βραβευμένα με τον τίτλο «World Car Design of the Year 2015» του θεσμού «World Car Awards», C4 Cactus.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις νέες εκδόσεις C1 Special Edition (2 Tone), C3 iStreet, καθώς και τo νέο C4. Ιδιαίτερη εντύπωση θα προκαλέσουν τα C3 Picasso και Grand C4 Picasso. Το κοινό επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει το Citroën My App σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Test Drive, με τα νέα C1 Airscape 1.200 κ.εκ. (82 ίππων) PureTech, C3 1.200 κ.εκ. (82 ίππων) PureTech, C4 Cactus 1.600 κ.εκ. 100 ίππων BlueHDi & C4 1.200 κ.εκ. 130 ίππων PureTech.