ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Βραζιλία: Τροχαίο μετά από ξέφρενο πάρτι για τον L. Hamilton (η πρώτη φωτογραφία)

F1 Grand Prix Βραζιλία: Τροχαίο μετά από ξέφρενο πάρτι για τον L. Hamilton (η πρώτη φωτογραφία)

Ο Βρετανός πρωταθλητής της Formula 1 έχασε τον έλεγχο της Pagani Zonda, που οδηγούσε του κι έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Μονακό.

Με μία ανάρτηση στα social media ο Lewis Hamilton ανακοίνωσε πως προκάλεσε ατύχημα στους δρόμους του Μονακό μετά την επιστροφή του από πάρτι. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 έχασε τον έλεγχο της Pagani Zonda του (αξίας 1.500.000 ευρώ) κι έπεσε πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ο έλεγχος που έγινε από την αστυνομία του Πριγκιπάτου απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Βρετανός να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απέδωσαν το ατύχημα σε υπερβολική ταχύτητα και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.
Ο Hamilton έφτασε στη Βραζιλία μία ημέρα μετά την προβλεπόμενη άφιξή του ακυρώνοντας κάποιες συνεντεύξεις και event χορηγών. Ωστόσο ανακοίνωσε πως νιώθει καλύτερα και πως θα είναι έτοιμος για το Grand Prix.

«Αγαπητή ομάδα LH, απλά ήθελα να σας ενημερώσω γιατί δεν είχα κάποια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες» αναφέρει στην αναρτησή του και προσθέτει: «Είχα πυρετό αλλά και ένα ένα τροχαίο ατύχημα στο Μονακό το βράδυ της Δευτέρας μετά την επιστροφή στο σπίτι μου από βραδινή έξοδο. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να δημιουργήσουν προβλήματα. Κανείς δεν τραυματίστηκε, κάτι που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όμως, το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά καθώς είχα επαφή με σταθμευμένα οχήματα» και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Μιλώντας με την ομάδα και το γιατρό μου, αποφασίσαμε από κοινού ότι ήταν καλύτερο για μένα να ξεκουραστούν στο σπίτι και να ταξιδέψω στη Βραζιλία μια μέρα αργότερα. Ωστόσο, σας ενημερώνω επειδή πιστεύω ότι όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες για τις πράξεις μας. Λάθη συμβαίνουν σε όλους μας, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτά και να γίνουμε καλύτεροι αναπτυχθούν. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση».

Σχετικές ειδήσεις