ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Την Πέμπτη το τελευταίο Ciao στον Σιμονσέλι…

Την Πέμπτη το τελευταίο Ciao στον Σιμονσέλι…

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η κηδεία του Μάρκο Σιμονσέλι, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πίστα της Μαλαισίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Moto Gp στη Σεπάνγκ.

Η σωρός του Ιταλού αναβάτη μεταφέρεται σήμερα Δευτέρα από την Μαλαισία στη χώρα του και από αύριο θα βρίσκεται στη γενέτειρά του, το Coriano. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι της Σάντα Μαρία, όπου πλήθος θαυμαστών του αναμένεται να πει το τελευταίο Ciao στον «ψηλό» των Moto Gp.

Από χθες πάντως, πολλοί θαυμαστές του βρίσκονται έξω από το σπίτι του Super Sic θέλοντας να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους οδηγό.

Δεν σταματάει ο Ρόσι

Ο κολλητός φίλος του Σιμονσέλι, Βαλεντίνο Ρόσι περνά ίσως τις χειρότερες στιγμές της ζωής του. Ο "doctor" είχε συμμετοχή στο ατύχημα που στέρησε τη ζωή του Σιμονσέλι και είναι συντετριμμένος. Ωστόσο, αν και χθες κυκλοφόρησαν σενάρια πως θα σταματήσει την καριέρα του μετά το ανατριχιαστικό δυστύχημα της Μαλαισίας, ο εκπρόσωπός του, το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Μην κλαίτε για τον Μάρκο»

Τραγική φιγούρα και η μητέρα του Σιμονσέλι, η οποία σήμερα προέβη στην πρώτη επίσημή της δήλωση, μετά τον τραγικό θάνατο που άφησε άφωνο όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Ροζέλα Σιμονσέλι σήμερα, είπε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Όμως μην κλαίτε για αυτόν. Ο Μάρκο πάντα γελούσε και δεν θα ήθελε ποτέ να σας δει να κλαίτε».

marcos