ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η καταπράσινη LaFerrari ανήκει στον Jay Kay, τον τραγουδιστή των Jamiroquai

Αυτή η καταπράσινη LaFerrari ανήκει στον Jay Kay, τον τραγουδιστή των Jamiroquai

Ο Jay Kay είναι φανατικός συλλέκτης αυτοκινήτων και μάλλον αποχωρίζεται τη LaFerrari του για να κάνει χώρο στο γκαράζ του για κάτι άλλο.

Του Γιάννη Σκουφή

Το ανοιχτό πράσινο χρώμα πρέπει να είναι το πιο περίεργο που έχει επιλεγεί για μια από τις συνολικό 499 LaFerrari που έχουν κατασκευαστεί. Και βέβαια κάνει τη συγκεκριμένη, που όπως προαναφέραμε ανήκει στον Jay Kay, τον τραγουδιστή των Jamiroquai, ακόμα πιο ξεχωριστή και σπάνια. Μάλιστα για να μη φθείρεται το χρώμα από τυχόν πετραδάκια έχει και μια ειδική επίστρωση.

Ακόμα όμως και χωρίς αυτή οι φθορές θα ήταν έτσι και αλλιώς μηδαμινές, μιας και έχει στο κοντέρ μόλις 3.058 χιλιόμετρα, γεγονός που σημαίνει πως ο 49χρονος καλλιτέχνης την έχει οδηγήσει ελάχιστα τα πέντε χρόνια που την έχει στο γκαράζ του.

Το σίγουρο είναι ότι δεν την πουλ’σ για να βγάλει κάποιο κέρδος από την όλη διαδικασία, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν άλλοι ιδιοκτήτες LaFerrari. Κι αυτό γιατί η τιμή πώλησης του hyper car της Ferrari θα είναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ και σαφώς πιο υψηλή από την τιμή αγοράς του.

Το πιο πιθανό είναι πως τα χρήματα που θα εισπράξει θα τοποθετηθούν σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο που θα προστεθεί στην πραγματικά μεγάλη σκαι ενδιαφέρουσα συλλογή του. Κάποιο που θα του αρέσει τόσο ώστε να αποχωριστεί την πράσινη LaFerrari του.