ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στην Ολλανδία Katana είναι και το Suzuki Swift Sport

Στην Ολλανδία Katana είναι και το Suzuki Swift Sport
EUROKINISSI

Η ιαπωνική εταιρεία χρησιμοποιεί την επωνυμία Katana και για μια συλλεκτική έκδοση του πιο σπορ Swift.

Του Γιάννη Σκουφή

Με το Katana -είναι το σπαθί των Σαμουράι- η Suzuki έχει στη διάθεσή της ένα από τα πιο διάσημα και αναγνωρίσιμα ονόματα μοτοσυκλετών. Μάλιστα στην περσινή EICMA η επωνυμία επέστρεψε μετά από μια δεκαετία απουσίας.

Μιας και το Katana λοιπόν πέρα από το ότι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη Suzuki αλλά και το σπορ χαρακτήρα, είναι εύκολο και εύηχο οι Ιάπωνες σκέφτηκαν να το χρησιμοποιήσουν και σε ένα αυτοκίνητό τους. Πιο συγκεκριμένα στο Swift Sport και για αρχή μόνο στην αγορά της Ολλανδίας, όπου θα διατεθούν μόλις 30 Swift Sport Katana. Τα οποία έτσι αποκτούν αυτόματα και κάποιο συλλεκτικό χαρακτήρα.

Τα 15 από αυτά είναι ασημί, όπως άλλωστε είναι παραδοσιακά και η μοτοσυκλέτα, ενώ τα άλλα 15 είναι μαύρα. Σε όλα η μάσκα είναι κόκκινη παραπέμποντας στο κλασικό λογότυπο της (μοτοσυκλέτας) Katana, ενώ υπάρχουν και ρίγες τόσο στο καπό όσο και στις πόρτες, μαζί με το σήμα του σπαθιού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Οι ζάντες είναι 17 ιντσών και προαιρετικά 18, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει συνδυασμός μαύρου και κόκκινου, σε αντιστοιχία τόσο με το εξωτερικό όσο και με τη μοτοσυκλέτα.

Αλλαγές στον κινητήρας των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων δεν υπάρχουν, ενώ καθένα από τα συνολικά 30 Suzuki Swift Sport Katana κοστίζει στην Ολλανδία από 28.999 ευρώ. Κοφτερή και η τιμή…

Σχετικές ειδήσεις