ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι γυαλιά με τα σήματα της McLaren;

Πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι γυαλιά με τα σήματα της McLaren;

Η McLaren, όπως φυσικά και άλλοι κατασκευαστές ακριβών αυτοκινήτων, δραστηριοποιείται και στο merchandising.

Του Γιάννη Σκουφή

Ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, αξεσουάρ. Από όλα έχουν οι κατάλογοι merchandising των αυτοκινητοβιομηχανιών και φυσικά την τάση αυτή ακολουθεί και η McLaren, που τα τελευταία γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία με τα υπερ- αυτοκινητά της.

Στο δικό της κατάλογο λοιπόν περιλαμβάνεται και μια συλλογή από σπέσιαλ γυαλιά ηλίου, η οποία ονομάζεται McLaren Vision Collection και περιλαμβάνει διάφορά κρύσταλλα και σκελετούς. Μάλιστα οι τελευταίοι μπορούν να είναι και από τιτάνιο, ενώ υπάρχουν και πέντε τύποι με φακούς Leica Eyecare για κάθε περίσταση: για οδήγηση (Driving), σκι (Skiing), ιστιοπλοια (Sailing), αστική κίνηση (City Life) ή για… συνθήκες γκολφ (Playing Golf)!

Συγκεκριμένα οι φακοί Golfing έχουν ένα πορτοκαλί χρώμα για μέγιστη αντίθεση, ενώ οι φακοί Outdoor είναι polarized και έχουν επιφάνεια καθρέπτη. Οι Urban διατίθενται με μια ουδέτερη φωτεινότητα, οι Yachting έχουν μεν φινίρισμα καθρέπτη αλλά διαφορετικό από αυτό των Outdoors.

Στο δια ταύτα, αν γλυκοκοιτάζετε κάποια από τα γυαλιά ηλίου της McLaren θα πρέπει να γνωρίζετε πως η πιο οικονομική επιλογή ξεκινά από περίπου 280 ευρώ γιαν τη βασική σειρά Core. H αμέσως επόμενη επιλογή είναι η σειρά Premium με 3D εκτυπωμένο σκελετό τιτανίου με κόστος 1.200 ευρώ, ενώ για όσους θέλουν κάτι προσωποποιημένο και πιο εξεζητημένο υπάρχει η σειρά Bespoke με μόλις 1.760 ευρώ!

Η σειρά γυαλιών McLaren Vision Collection θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στις 4-7 Ιουλίου στο Goodwood.