ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε έναν ελέφαντα να παίζει με ένα αυτοκίνητο και να το καταστρέφει

Newsbomb

Στα πάρκα όπου υπάρχουν και κυκλοφορούν άγρια ζώα συμβαίνουν και απρόοπτα αλλά τελικά τα περισσότερα εξαρτώνται από τον άνθρωπο.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτό που έπαθαν οι δύο επιβάτες του μπλε Toyota που βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο σίγουρα είναι τρομακτικό: ενώ κινούνταν στο εθνικό πάρκο Khao Yai της Ταϊλάνδης δέχθηκαν μια… επίθεση φιλίας από τον Deu. Όπου Deu είναι ένας ενήλικας ελέφαντας, το βάρος του οποίου ούτε λίγο ούτε πολύ φτάνει τους 5 τόνους.

Ο Deu λοιπόν, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πάρκου, συνηθίζει να χαιρετά τους επισκέπτες, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε, μιας και αφού τρίφτηκε στο ταλαίπωρο Toyota σχεδόν κάθισε πάνω του, συμπιέζοντας την οροφή του και σπάζοντας τα παρμπρίζ του.

O οδηγός απομακρύνθηκε μετά τη διάλυση του αυτοκινήτου και λογικά προκύπτει το ερώτημα γιατί δεν πάτησε γκάζι για να απομακρυνθεί ευθύς εξαρχής. Το πιο πιθανό είναι να φοβήθηκε και να κόλλησε ή να μην περίμενε πως ο κατά τα άλλα φιλικός ελέφαντας θα προχωρούσε σε μια τέτοια καταστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για μια πολύ λάθος εκτίμηση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ πιο δυσάρεστα συμβάντα από τη μερική καταστροφή ενός αυτοκινήτου.

Φωτογραφίες: Baan Suan Phu Kradat/ Facebook

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved