ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H McLaren έχει πλέον τα δικά της ακουστικά «ψείρες»

Newsbomb

Η βρετανική μάρκα «δάνεισε» στην Klipsch την ονομασία της και έτσι απέκτησε ακουστικά «ψείρες» με το σήμα της.

Του Γιάννη Σκουφή

Οι μάρκες των super cars είναι ιδιαίτερα γνωστές και έξω από το χώρο του αυτοκινήτου και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που δίνουν το όνομά τους, με το αζημίωτο φυσικά, σε άλλα προϊόντα.

Η McLaren, η οποία κατασκευάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σούπερ σπορ μοντέλα, δεν αποτελεί την εξαίρεση και έτσι επέκτεινε τη συνεργασία της με την Klipsch. Την αμερικανική εταιρία που εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο του ήχου διαθέτοντας υψηλής πιστότητας προϊόντα τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Γράψαμε πως η συνεργασία των δύο εταιρειών επεκτάθηκε μιας και η Klipsch είναι καταρχήν επίσημος συνεργάτης της αγωνιστικής ομάδας της McLaren. Από κει και πέρα παρουσίασε τα ασύρματα ακουστικά T5 II True Wireless Sport McLaren edition που όπως λέει η αμερικάνικη εταιρεία «έχουν κορυφαία απόδοση όπως και τα αυτοκίνητα της McLaren». Επίσης είναι αδιάβροχα και έχουν όμορφο φινίρισμα από ανθρακόνημα, ενώ η μπαταρία τους των 50 mAh επαρκεί για συνεχή χρήση οχτώ ωρών. Όσο για την όμορφη θήκη τους έχει δική μπαταρία 360 mAh και χρησιμεύει και ως dock φόρτισης.

Τα ακουστικά της Klipsch με τα σήματα της McLaren θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο και η τιμή τους στις ΗΠΑ θα είναι 249 δολάρια. Όχι πολλά, για τους ιδιοκτήτες των McLaren τουλάχιστον…

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved