Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό το Ford Ranger είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο

Newsbomb

Δείτε ένα εντελώς διαφορετικό Ford Ranger που είναι κατασκευασμένο από ξύλο και πλήρως λειτουργικό.

Του Γιάννη Σκουφή

Συνήθως έχουμε δει τα Ford Ranger να μεταφέρουν πολλά κιλά ξυλείας και διάφορα άλλα βαριά υλικά που μόνο ένα σκληροτράχηλο ημοφορτηγό θα μπορούσε να φέρει εις πέρας. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε έναν ειδικό -άμα πιάνουν τα χέρια σου…- που από ένα κομμάτι ξύλο κατασκευάζει ένα Ford Ranger.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο καλλιτέχνης, γιατί περί αυτού πρόκειται, παίρνει ένα κομμάτι ξύλο και με τα κατάλληλα εργαλεία αρχίζει να το κόβει, να το τρυπάει και να το κατεργάζεται με την πλάνη, το σκαρπέλο και με ότι άλλο σχετικό. Το Ranger αρχίζει και παίρνει μορφή με το καπό, το κάλυμμα της καρότσας, την καμπίνα και τις πόρτες να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά.

Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος με τον οποίο σκαλίζεται το εμπρός μέρος προκειμένου να αποδοθεί όσο το δυνατόν πιο πιστά η μάσκα του Ranger, ενώ πολύ δουλεία και πολύ χρόνο απαιτούν και οι τροχοί. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το πλαίσιο, ενώ υπάρχει και ανάρτηση με ελατήρια αλλά και μια τυπική κρεμαγέρα για να στρίβουν οι εμπρός τροχοί.