Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Lamborghini Urus της Kim Kardashian δεν υπάρχει!

Newsbomb

Ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς με τις εμπνεύσεις που έχουν κατά καιρούς οι celebrities για τα αυτοκίνητά τους.

Του Γιάννη Σκουφή

VIPs, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και αθλητές είναι αυτοί που διαθέτουν την οικονομική άνεση και δυνατότητα για να έχουν στο γκαράζ τους ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Για πολλούς όμως αυτό δεν είναι αρκετά και έτσι αρκετοί προχωρούν στην εξατομίκευση του δικού τους αυτοκινήτου. Και όπως λένε οι Αμερικανοί «your car, your rules», τονίζοντας πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με το αυτοκίνητο του.

Μια από τις τελευταίες περιπτώσεις είναι αυτή της Kim Kardashian που πήρε μια εντυπωσιακή Lamborghini Urus και κάλυψε το όμορφο αμάξωμά της με μια επένδυση που θυμίζει… αρνάκι.

Και σα να μην έφτανε αυτό η επένδυση έχει χρησιμοποιηθεί για ολόκληρο το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Και όταν λέμε ολόκληρο δεν εννοούμε μόνο τα καθίσματα, αλλά τόσο την οροφή και τις πόρτες όσο και το ταμπλό με το τιμόνι!

Παράλληλα η Kim Kardashian ονόμασε την Urus της Lamb-bo, κάνοντας λογοπαίγνιο με το Lambo, που είναι το χαϊδευτικό των Lamborghini και το lamb για το αρνάκι.

Φυσικά άλλα αυτά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς οι επενδύσεις εντός και εκτός που παραπέμπουν σε αρνί διαφημίζει τη νέα σειρά ρούχων Skims που δημιουργεί μια από τις πολλές εταιρείες της Kardashian. Που για άλλη μια φορά αποδεικνύει το επιχειρηματικό της πνεύμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: «Πρεμιέρα» με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία