Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα Tesla Model S να ανατινάζεται στον αέρα (video)

Newsbomb

Είναι από τις ελάχιστες φορές που θα δείτε ένα Model S ζωσμένο από 30 κιλά δυναμίτη να τινάζεται στον αέρα!

Του Γιάννη Σκουφή

Ίσως να έχετε ακούσει για κατόχους αυτοκινήτων Tesla που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με διάφορους τρόπους μέσω του διαδικτύου. Ποιος είναι ο λόγος; Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα αξιοπιστίας και δυσλειτουργίας είναι αυτά που κουράζουν τους δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες, ειδικότερα αυτούς που έχουν Model Y και Model S.

Μάλιστα, πολλές φορές η απογοήτευσή τους είναι τόσο μεγάλη που δεν αρκεί μόνο μια επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία ή η ανάρτηση δεκάδων αναρτήσεων στα social media. Έτσι, ένας Φινλανδός αποφάσισε να ζώσει με 30 κιλά δυναμίτη το Model S του και να το τινάξει στον αέρα! Και όπως θα δείτε ήταν τόσο αγανακτισμένος που αποφάσισε να βάλει μια κούκλα του Elon Musk στην θέση του οδηγού για να τον δει να τινάζεται στον αέρα μαζί με το αυτοκίνητο της εταιρείας του.

Ποιος ήταν ο λόγος που ανάγκασαν τον Φινλανδό να στήσει όλη αυτή την υπερπαραγωγή διαμαρτυρίας; Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Tuomas Katainen το Model S του το απέκτησε ως μεταχειρισμένο με μόλις 1.500 χιλιόμετρα στο οδόμετρο του.

Σχεδόν αμέσως άρχισαν τα πρώτα προβλήματα με το αυτοκίνητο να μένει στην μέση του δρόμου και να μην λειτουργεί. Στο συνεργείο του είπαν πως η μπαταρία έπρεπε να αντικατασταθεί ολόκληρη με ένα κόστος περίπου 20.000 ευρώ. Αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε καμία κάλυψη αφού βρισκόταν εκτός εγγύησης. Και κάπως έτσι ο Katainen έφτασε στο σημείο να το τινάξει στον αέρα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Το 5ο θα είναι το σφοδρότερο κύμα – Πότε θα κορυφωθεί

Κορονοϊός: Πρωτοχρονιά με rapid test και για εμβολιασμένους - Ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα

Χριστούγεννα με έξαρση στις ηλεκτρονικές απάτες: Ποιο SMS να μην ανοίξετε - Αδειάζουν λογαριασμούς

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι