Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Verstappen οδηγεί ένα πολύ περίεργο αμφίβιο buggy (vid)

Newsbomb

Αυτό το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 μονοπωλεί το Grand Prix που διοργανώνεται για πρώτη φορά στους δρόμους του Μαϊάμι.

Του Γιάννη Σκουφή

Σήμερα το βράδυ στις 22:30 θα ανάψουν τα πράσινα φώτα για την εκκίνηση του πρώτου Γκραν Πρι στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Είναι ο πρώτος αγώνας που γίνεται φέτος στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και μέχρι τώρα βλέπουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σαιζόν με τη Ferrari να έχει τον πρώτο λόγο και τον Verstappen με τη Red Bull να ανακάμπτει κυνηγώντας τον Leclerc στη μάχη του τίτλου.

Όπως είναι λογικό το πρώτο Γκραν Πρι στο Μαϊάμι γνωρίζει τεράστια προβολή από τα media αφού η δημοτικότητα της F1 στις ΗΠΑ αυξάνεται κατακόρυφα. Μάλιστα, στο παρασκήνιο δεν λείπουν και διάφορες εκδηλώσεις προώθησης με τις πιο ευφάνταστες να έρχονται κάθε φορά από την τολμηρή Red Bull.

Η οποία έστησε κάπου στην Φλόριντα μια πρόχειρη πίστα στην οποία κάποια περίεργα οχήματα παίρνουν μέρος σε αγώνες Swamp Buggy. Στους οποίους κινούνται τόσο μέσα στο νερό όσο και στο έδαφος χάρη στους μεγάλους τροχούς με τα κατάλληλα ελαστικά.

Και αν σας φαίνονται πρόχειρες κατασκευές κάνετε λάθος μιας και ο κινητήρας τους είναι ένας V8 με 900 ίππους! Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως αυτά τα buggies έχουν δύο ταχύτητες, αλλά όχι και φρένα καθώς επιβραδύνουν αφήνοντας το γκάζι.

Όπως θα δείτε τόσο ο Verstappen όσο και ο Tsunoda το καταχάρηκαν έχοντας ως αντιπάλους τον πρωταθλητή Supercross Jett Lawrence και τον skateboarder, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του, Τόκιο Zion Wright.

Όσο για το νικητή της κόντρας, απλά ο Verstappen είπε πως ο Yuki (Tsunoda) «…δεν το πιστεύω, πάει σαν τρελός!». Και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι πατήστε play και αφιερώστε μερικά λεπτά για να δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο.