Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποια αυτοκίνητα αρέσουν στις… αρκούδες;

Newsbomb

Δεν γνωρίζουμε αν τα αυτά τα άγρια ζώα έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά υπάρχει μία που διανυκτέρευσε μέσα σε ένα άμοιρο Range Rover.

Του Γιάννη Σκουφή

Λογικό είναι ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται κοντά σε δασικές ή αγροτικές εκτάσεις να έχει και απρόσκλητους επισκέπτες. Και δεν είναι σπάνιο τρωκτικά, πουλιά και διάφορα μικρά ζώα να βλέπουν ως ένα μικρό καταφύγιο ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Κάποια άλλα μπορεί είτε αναζητώντας τροφή, είτε από περιέργεια να προσπαθήσουν να μπουν στο εσωτερικό. Αυτή την ατυχία περιγράφει η Vicky Costantini, η ιδιοκτήτρια ενός από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία στην Καλιφόρνια, η οποία είδε έκπληκτη να βρίσκεται μια αρκούδα μέσα στο πολυτελές της Range Rover.

Η οδηγός είχε αφήσει έξω από το εξοχικό της το αυτοκίνητό της χωρίς να το κλειδώσει και φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως μία αρκούδα θα κατάφερνε να ανοίξει την πίσω πόρτα και να μπει μέσα.

Μάλιστα, η αρκούδα πέρασε όλη τη νύχτα μέσα στο άτυχο SUV και όπως μπορείτε να δείτε κατάφερε να προκαλέσει τεράστιες ζημιές ξεσκίζοντας στην κυριολεξία όλο το σαλόνι.

Δεν γνωρίζουμε αν η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου καλύπτεται από την ασφαλιστική της εταιρία για ζημιές από άγρια ζώα. Πάντως, στην συνέντευξή της αναφέρει χαριτολογώντας πως το χειρότερο από όλα ήταν η μυρωδιά που άφησε το ζώο κατά την διανυκτέρευσή του…