Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε μία έξυπνη διαφήμιση που δείχνει την Honda να φτιάχνει τα πάντα (vid)

Newsbomb

Η Honda παραμένει από τους ελάχιστους κατασκευαστές που κατασκευάζουν μόνοι τους τα περισσότερα εξαρτήματα. Και όχι μόνο για αυτοκίνητα…

Του Γιάννη Σκουφή

Το βίντεο που ακολουθεί μας υπενθυμίζει γιατί η Honda είναι μια ξεχωριστή εταιρεία από μηχανολογικής -και όχι μόνο- πλευράς, έχοντας κατασκευάσει απίστευτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Στα πρώτα δευτερόλεπτα θα δείτε σκηνές από την Formula 1 μιας και η Honda τα πηγαίνει πολύ καλά με τις ομάδες των Red Bull Racing και Toro Rosso και έπειτα από τις απογοητευτικές σεζόν με την McLaren που είχαν προηγηθεί.

Στη συνέχεια τα μονοθέσια αλλάζουν συνεχώς μορφή και παίρνουν αυτή μιας μοτοσικλέτας, ενός αυτοκινήτου, ενός ταχύπλοου, ενός jet-ski, μίας μηχανής κουρέματος του γκαζόν, ενός αεροσκάφους και σε οτιδήποτε άλλο κινείται από ένα μηχανικό σύνολο της Honda. Πραγματικά αυτό το βίντεο με τίτλο «Powered by Honda» μας δείχνει κάτι το ξεχωριστό και έτσι οι οπαδοί της μάρκας έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τα επιβατικά αυτοκίνητα αξιοσημείωτο είναι πως η Honda ετοιμάζεται να μπει και στην ηλεκτροκίνηση, μιας και προς τα τέλη του έτους θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής στην Ευρώπη. Επίσης η Honda διαθέτει το υβριδικό CR-V, ενώ στη άλλη πλευρά του φεγγαριού βρίσκεται το Civic Type R, ένα από τα πιο δυνατά και γρήγορα hot hatches που έχει καταρρίψει ρεκόρ σε πολλές πίστες.