ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Lexus πάει στο Χόλυγουντ με ένα… διαστημικό σκάφος!

Newsbomb

Πολλές εταιρίες επιλέγουν να διαφημίζουν τα μοντέλα τους μέσα από χολιγουντιανές παραγωγές όπως είναι το «Men in Black: International».

Του Γιάννη Σκουφή

«Οι άντρες με τα μαύρα» είναι μια από τις πιο γνωστές ταινίες με αρκετό χιούμορ και εφέ και η Lexus επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να προβάλλει την εικόνα της,καθώς συμμετέχει με ένα φουτουριστικό διαστημικό σκάφος. Πρόκειται για το QZ 618 Galactic Enforcer που αποτελεί το βασικό όπλο στον πόλεμο κατά των εξωγήινων.

Το διαστημικό σκάφος χρησιμοποιεί μια πηγή αστείρευτης ενέργειας η οποία ονομάζεται Quasar Power Source Technology και διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης (τα EcoDrive, SportDrive και QuantumDrive). Η ταχύτητα του αγγίζει αυτή του φωτός αφού χρειάζεται μόλις 0,0000000000001 νανοδευτερόλεπτα(!) για την διαδικασία των 0-96 χλμ./ώρα και μπορεί να κινηθεί αστραπιαία σε οποιαδήποτε γωνιά του διαστήματος.

Αυτή είναι η τέταρτη ταινία της γνωστής σειράς. Στις τρεις πρώτες, του 1997, του 2002 και του 2012 πρωταγωνιστούσαν οι Will Smith και Tommy Lee Jones, ενώ στην τελευταία, η πρεμιέρα της οποίας έγινε πρόσφατα πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth και Tessa Thompson.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved