Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες με μανιτάρια Bourguignon
Οι πιο νόστιμες ταλιατέλιες με κοκκινιστά μανιτάρια
ΥΛΙΚA
- 650 γρ. Μανιτάρια, διάφορα
- 150 ml Ζωμό βοδινού
- 125 γρ. Κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 125 ml Κόκκινο φρουτώδες κρασί
- 30 ml Ελαιόλαδο
- 15 γρ. Βούτυρο
- 10 γρ. Αλεύρι
- 5 γρ. Πελτέ ντομάτας
- 1 Καρότο, σε ροδέλες
- 1 Σκελίδα σκόρδο, σπασμένη
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τις ταλιατέλες:
- 500 γρ. ταλιατέλες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.gr