FUN TIME

Super Spread: Αυτό είναι το πρωτοποριακό σνακ που κάνει θραύση στην Ελλάδα!

Super Spread: Αυτό είναι το πρωτοποριακό σνακ που κάνει θραύση στην Ελλάδα!

Τα τελευταία χρόνια η έννοια του wellbeing αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας, πόσω μάλλον όταν αφορά στο κομμάτι της διατροφής μας.

Πράγματι, ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει ωθήσει πολλούς από εμάς στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων, σε ό,τι έχει να κάνει με τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και κυρίως, τα συστατικά που επιλέγουμε. Πλέον στρεφόμαστε σε τροφές και προϊόντα που περιέχουν πολύτιμα για τον οργανισμό μας στοιχεία, τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε στο επιβαρυμμένο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι το Super Spread κατακτά τους καταναλωτές στη χωρά μας. Τι είναι το Super Spread και γιατί κατάφερε να κεντρίσει και το δικό μας ενδιαφέρον; Αποτελεί μια πρωτοποριακή σειρά σνακ που δημιουργήθηκε με βάση την έννοια του wellbeing. Η διαφορά των προϊόντων που περιλαμβάνει η συγκριμένη σειρά σε σύγκριση με άλλα σνακ έγκειται στο γεγονός ότι πέρα από το κομμάτι της ενέργειας, εστιάζουν πολύ στο θέμα της γεύσης και την ίδια ώρα αποτελούν μια πρακτική επιλογή για όλη την οικογένεια.

Με τη φιλοσοφία της να περιστρέφεται γύρω από το motto «η γεύση εξαπλώνεται», η διατροφική τάση του Super Spread φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και ειδικότερα, για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τα γεύματά μας. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιό μας τις συγκεκριμένες τροφές προκειμένου να ανακαλύψουμε το γιατί κατάφεραν να κάνουν τη διάφορα.

Ταχίνι -και μάλιστα- με… μπισκότο

Αποτελεί μια σούπερ τροφή που περιέχει πολλά ευεργετικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Πράγματι, το ταχίνι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα -και δη πολυακόρεστα- τα οποία είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμα, ενώ περιέχει πρωτεΐνες καλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι η ξεχωριστή αυτή τροφή που προέρχεται από το σουσάμι, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι το ξεχωριστό Super Spread Όλυμπος ταχίνι με μπισκότο κάνει «θραύση». Κυκλοφορεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα και πρόκειται αναμφίβολα για έναν γευστικό συνδυασμό που κάνει τη διαφορά. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στην ελληνική αγορά!

2

Οι ευεργετικές ιδιότητες του φυστικοβούτυρου

Μία ακόμη τροφή που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και συνεχώς κερδίζει έδαφος και στη χώρα μας είναι το φυστικοβούτυρο -και δη το απαλό. Μια «ματιά» στα συστατικά που περιέχει, εξηγεί εύκολα το γιατί. Πρόκειται για ένα τρόφιμο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες (όπως η Β3, η Β6 και η βιταμίνη Ε), σε μαγνήσιο και φυτικές ίνες, ενώ παράλληλα αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, ψευδαργύρου και φυλλικού οξέος.

Σίγουρα, λοιπόν, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αποτελεί μια Super Spread επιλογή η οποία τα τελευταία χρόνια δεν λείπει από τα ελληνικά νοικοκυριά

3

Η διαφορά της στέβια στην πραλίνα φουντουκιού

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, η πραλίνα φουντουκιού. Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, η εν λόγω τροφή έχει επίσης πολλά οφέλη για τον άνθρωπο, όπως το γεγονός ότι προσφέρει ενέργεια λόγω των συστατικών που περιέχει. Διότι πέρα από το ότι είναι πλούσια σε «καλά» μονοακόρεστα λιπαρά, τα φουντούκια παρέχουν στον οργανισμό μας πολλές πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β αλλά και ιχνοστοιχεία -όπως κάλιο, μαγνήσιο και φώσφορο.

Η διαφορά σε ό,τι αφορά στη τάση του Super Spread, ωστόσο, έγκειται στη στέβια. Διότι όταν μια τόσο πλούσια και απολαυστική τροφή περιέχει -αντί για ζάχαρη- το φυσικό αυτό γλυκαντικό -που αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας του wellbeing- τότε φαίνεται πως σε ό,τι αφορά στις διατροφικές μας συνήθειες, έχουμε πλέον αλλάξει.

4

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η τάση του Super Spread Όλυμπος ήρθε για να μείνει. Τα συστατικά είναι εκείνα που κάνουν πλέον τη διαφορά στη διατροφή μας και το γεγονός ό,τι έχουμε γίνει πιο προσεκτικοί σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζουμε και καταναλώνουμε, αποδεικνύει πως κάνουμε σιγά σιγά μια στροφή προς έναν πιο εναλλακτικό -αλλά πάντα γευστικό- τρόπο ζωής. Η γεύση εξαπλώνεται και αυτό, δεν είναι τυχαίο.

5