Πώς θα ψήσεις τα λουκάνικα χωρίς να τα κάνεις κάρβουνο

Newsbomb

Ένας οδηγός χωρίς υπονοούμενα για ψήστες που θέλουν το καλύτερο.

Τα λουκάνικα είναι ο πρώτος μεζές που βγαίνει από τη σχάρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον ψήνουμε και σωστά. Συνήθως ή τα κάνουμε κάρβουνο ή βγαίνουν μαύρα στο εξωτερικό και άψητα στο εσωτερικό. Και δεν υπάρχει λόγος να αδικήσεις έτσι τον πιο τέλειο μεζέ του καλοκαιρινού μπάρμπεκιου.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved