Ο Βενιζέλος, ο Ζούκερμπεργκ και το αίτημα φιλίας!

Newsbomb

Πρώτο θέμα του περιοδικού Economist που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο είναι ο ιδρυτής του Facebook, λόγω της εισόδου της εταιρείας στο χρηματιστήριο.


Εδώ όμως υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού φιγουράρει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο υποτιθέμενο status του Ζούκερμπεργκ στο οποίο αναφέρει «Veni Vidi Vici , am i richer than Bill yet? lol», που σημαίνει «ήρθα, είδα, νίκησα, είμαι πλουσιότερος από τον Μπιλ», φαίνονται να απαντούν ο πρόεδρος της Κίνας, ο Μπιλ Γκέιτς, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, αλλά και ο δικός μας Ευάγγελος Βενιζέλος.

Φυσικά οι συντάκτες του περιοδικού τοποθέτησαν στην συγκεκριμένη θέση τον υπουργό Οικονομικών σχολιάζοντας τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, καθώς ο Ευ. Βενιζέλος φαίνεται να ρωτά τον Ζούκερμμπεργκ «Θέλεις να γίνουμε φίλοι;» στην προσπάθεια να βρεθούν χρήματα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι υπόλοιποι που σχολιάζουν το status είναι χαρούμενοι εκτός από τον Έλληνα υπουργό, που φαίνεται μουτρωμένος.



ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved