FUN TIME

Ιωάννα Τούνη: Η Βρισηίδα σπάει τη σιωπή της για την κόντρα

Ιωάννα Τούνη: Η Βρισηίδα σπάει τη σιωπή της για την κόντρα
Ξανά στην επικαιρότητα η Ιωάννα Τούνη
Instagram

Ιωάννα Τούνη: Ξανά στην επικαιρότητα το γνωστό μοντέλο, καθώς παραδέχθηκε ότι είναι σε σχέση την ώρα που μαίνεται η κόντρα με μια πρώην φίλη της.

Η Ιωάννα Τούνη απασχολεί και πάλι, αυτή τη φορά με τη δική της αποκάλυψη πως έχει κάνει νέα σχέση. Το γνωστό μοντέλο δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους φίλους της στα social media κι εν τέλει προχώρησε στην επιβεβαίωση πως έχει βρει νέο έρωτα.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο η προσωπική ζωή της αυτή που απασχόλησε τους φαν της στο Instagram, αφού συνεχίζεται η κόντρα της με την άλλοτε φίλη της, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Θυμίζουμε πως η ίδια η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως πλέον οι δυο τους δεν διατηρούν επαφής, από τη στιγμή που η φίλη της βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές της γνωστής ξανθιάς.

Η Ανδριώτου, πάντως, έδωσε τη δική της διάσταση των πραγμάτων, με αποτέλεσμα η κόντρα αντί να κοπάσει να συνεχιστεί κι όπως όλα δείχνουν να αποκτήσει περισσότερη ένταση. Πλέον, αναμένεται η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στην τοποθέτηση της Ανδριώτου…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και δωρεάν πάγιο για όλους – Μητσοτάκης: Υποδειγματικό success story