FUN TIME

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με Drone είναι αυτές (pics)

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με Drone είναι αυτές (pics)

Μόλις δείτε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες, θα είναι θέμα χρόνου μέχρι να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας drone.

Τι είναι τα drones;

Τα drones είναι τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα που ελέγχονται είτε από κάποιον απομακρυσμένο χειριστή, είτε αυτόνομα ακολουθώντας κάποιο προκαθορισμένο σχέδιο πτήσης. Μπορεί να είναι πολυκόπτερα (τρικόπτερα, τετρακόπτερα, εξακόπτερα κοκ) ή και αεροπλάνα.

Είτε τα ονομάζουμε drones, UAVs, πολυκόπτερα ή Συστήματα μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (ΣμηΕΑ) έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Οι τύποι τους πολλοί όπως και οι ονομασίες τους. Το ίδιο και οι χρήσεις τους: χαρτογράφηση, τηλεπισκόπηση, γεωργία ακριβείας, φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση, αποστολές εύρεσης και διάσωσης, ψεκασμοί και στρατιωτικές αποστολές είναι κάποιες από αυτές. Οι περισσότερες ωφέλιμες για την ανθρωπότητα και άλλες όχι και τόσο.

Τα drones σε ρόλο φωτογράφου

Επικά τοπία, όμορφα πορτρέτα ή παιδιά που παίζουν στον κήπο είναι μερικά από όλα εκείνα που θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Με ένα drone κάποιος έχει τη δυνατότητα να φωτογραφήσει θέματα από μια γωνιά που δεν είναι και τόσο γνώριμη στο μάτι όσο αντίστοιχα η κλασσική οπτική που έχει κάποιος όταν φωτογραφίζει από το έδαφος και το ύψος του.

Η νέα αυτή τεχνολογία εξέλιξε την απαθανάτιση του κόσμου και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ασχολίες και πειραματισμού τόσο για τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες της φωτογραφίας.

Δείτε τις εξαιρετικές φωτογραφίες που ακολουθούν έτσι όπως τις δημοσίευσε το φωτογραφικό site lookslikefilm.com:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σκοτώνει την Ελλάδα ο κορονοϊός: Τρεις νεκροί κάθε μια ώρα στη χώρα