FUN TIME

Απίθανες φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους

Απίθανες φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους
Instagram @monetnicolebirths

Νεογέννητα μωρά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό δύο καταξιωμένων φωτογράφων.

Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε νέα μητέρα, αλλά και πατέρα. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς προσλαμβάνουν κάποιον φωτογράφο για να απαθανατίσει τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές και οι φωτογραφίες τοκετού κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Monet Nicole είναι μία από τις πιο ταλαντούχες φωτογράφους γέννας από το Κολοράντο και εκατοντάδες γονείς την έχουν εμπιστευτεί για να απαθανατίσει με τον φωτογραφικό της φακό τις στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον τοκετό.

Η Monet είναι μητέρα τριών κοριτσιών και όπως αναφέρει στο monetnicole.com της, πιστεύει ότι η μέρα τοκετού αποτελεί ορόσημο στη ζωή ενός γονιού. Η γέννα των τριών παιδιών της, μεταμόρφωσε και την ίδια και αυτό που λατρεύει στην δουλειά της είναι ότι φωτογραφίζει τη δύναμη, την ατόφια ομορφιά και την αυθεντική αγάπη που χαρακτηρίζουν τις στιγμές αυτές.

Η καλλιτέχνης φωτογραφίζει κάθε είδους γέννα -στο νερό, στο σπίτι, παντού- και οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν τα συναισθήματα που βιώνει η νέα μητέρα αλλά και πατέρας τη στιγμή που γεννιέται το παιδί τους.

H Monet ανεβάζει κάποιες από τις φωτογραφίες της και στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει πάνω από 170.000 followers. Σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστούν νεογέννητα μωρά, δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους και οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Η Allessandra Corveloni είναι μία ακόμη φωτογράφος γέννας που έχει ξεχωρίσει με τις φωτογραφίες της. Η καλλιτέχνης ζει και εργάζεται στην Πορτογαλία και έχει βραβευτεί για τη δουλειά της. Σε αντίθεση με τη Monet, η Alessandra τραβάει τις περισσότερες φωτογραφίες της σε αίθουσες μαιευτηρίων, τα συναισθήματα βέβαια και η μαγεία του τοκετού, είναι η ίδια.

Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της είναι αυτές με νεογέννητα μωράκια που μόλις έχουν γεννηθεί. Άλλα κλαίνε, άλλα κοιμούνται, όλα τα στιγμιότυπα όμως είναι απίθανα.