FUN TIME

Η ζωγραφιά ενός 7χρονου αγοριού εν μέσω καραντίνας που έγινε viral

Η ζωγραφιά ενός 7χρονου αγοριού εν μέσω καραντίνας που έγινε viral
pixabay.com

Μία ζωγραφιά που θα κάνει πολλούς γονείς να ταυτιστούν.

Η Priya Amin είναι μία εργαζόμενη μητέρα σαν όλες τις άλλες που τη δύσκολη αυτή περίοδο καλείται να συνδυάσει τηλεργασία, δουλειές του σπιτιού και απασχόληση δύο παιδιών. Λίγες ημέρες πριν, ο επτάχρονος γιος της, της έδωσε μία ζωγραφιά που έφτιαξε για αυτήν. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να τον συγχαρεί για τη δημιουργία του, όταν όμως την κοίταξε πιο προσεκτικά ξαφνιάστηκε και προβληματίστηκε.

Η ζωγραφιά απεικονίζει μία μητέρα να δουλεύει στον υπολογιστή. Στο πάτωμα δίπλα της κάθεται ένα στεναχωρημένο αγοράκι που τη ρωτάει: «Μαμά, τελείωσες;» και η μαμά απαντά «Όχι».

goodmorningamerica.com / Priya Amin

Η Prya ανέβασε τη δημιουργία του γιου της στο LinkedIn η οποία και έγινε viral, όχι επειδή είναι τέλεια ή εντυπωσιακή, αλλά για το μήνυμα που περνάει.

«Το μόνο που ήθελα όταν την είδα, ήταν να κλείσω επιτόπου το laptop και να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου» δήλωσε η Priya στο goodmorningamerica.com. «Νομίζω ότι πολλοί γονείς αισθάνονται το ίδιο ειδικά εν μέσω καραντίνας που δουλειά και οικογενειακή ζωή έχουν συγκρουστεί. Η ζωγραφιά του γιου μου, μου υπενθύμισε πόσο δύσκολο είναι αυτό»

Όταν άρχισε να δουλεύει από το σπίτι λόγω πανδημίας, ξυπνούσε στις τέσσερις το πρωί ώστε μετά να μπορεί να ασχοληθεί με τα παιδιά και να δουλέψει ξανά το βράδυ, κάτι που όπως αναφέρει στη συνέντευξή της όμως, δεν ήταν εφικτό.

«Ήταν εφιάλτης και τελικά ανέφικτο. Συνειδητοποίησα ότι και κανένας άλλος γονιός από την ομάδα μου δεν μπορούσε να δουλέψει έτσι».

Η Priya δήλωσε στο goodmorningamerica.com ότι από τη μία χαίρεται που τα παιδιά της θέλουν να περνούν χρόνο μαζί της, από την άλλη όμως, χρειάζεται πολλή περισσότερη δουλειά για να βρεθεί η ισορροπία.