Πώς θα κάνεις την καρμπονάρα να πάρει βραβείο
Την αυθεντική και όχι εκείνη που σερβίρουν τα wannabe ιταλικά εστιατόρια.
Δεν υπάρχει πιο ταλαίπωρο πιάτο σε ολόκληρη την ιταλική κουζίνα. Όσο διάσημο είναι, τόσο το έχουν «σκοτώσει». Όσο γευστικό δηλώνει, τόσο έχουν σπιλώσει την γεύση του. Γιατί η παραδοσιακή καρμπονάρα μπορεί να στηρίζεται μεν στην απλότητα, αλλά η τεχνική και τα σωστά υλικά, είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr